ljudi od povjerenja
Povratak na članak

Nikolićev kabinet: Ideologija i rodbinske veze glavni aduti

Oliver Antić nekadašnji je dekan pravnog fakulteta u Beogradu koji je zapamćen po otpuštanju 17 istaknutih profesora koji se nisu slagali s njegovom ideologijom te po imenovanju Vojislava Šešelja redovitim profesorom mimo svih pravila

Komentari 46

DO
doktorica
11:00 12.06.2012.

Nikolićev kabinet: Ideologija i rodbinske veze glavni aduti.....kao da je u Hrvatskoj od 90-tih nešto drugačije....

VL
DU
Deleted user
10:56 12.06.2012.

Članak se odnosi na dream team oko ravnogorskog vojvode i nema mjesta čuđenju - Similis simile gaudet! Međutim, htio bih ukazati na nevjerojatnu tragičnu dimenziju tog izbora na hrvatsko- srpske odnose jer je Vesnu Pusić i Josipovića ta odluka srbijanskih birača naprosto psih. dotukla. Da skratim, njihov regionalni koncept liderstva bi aritmetički mogli izraziti kao BG:ZG=69 . I umjesto Tadića, koji je bio gotovo idealan lik (da je eventualno homoseksualne orijentacije bio bi još "veći" u očima Pusić), natrčaše na drčnog vojvodu s kojim jedino mogu trgnuti jednu "ljutu" iz njegove šumadijske pecare. Šmrc!

VL
Avatar 69bobo
69bobo
10:58 12.06.2012.

sve prijatelji HR. a mi o gay paradama raspravljamo.

VL
PO
poirot
11:15 12.06.2012.

Predsednik Srbije je jedina politička f-ja koja se neposredno bira. Njegovo je pravo da izabere koga želi jer time u potpunosti preuzima odgovornost za rad svog kabineta. Dakle, kadrovska rešenja su njegov problem a loši rezultati su naš problem. Ako bude radio kao Tadić, neće Nikolić dočekati ni pola svog mandata kao predsednik Srbije.

VL
OB
-obrisani-
11:25 12.06.2012.

malo po malo i eto nas u azerbejdžanu... aferim tomo-efendijo..... hebo evropu....odošmo mi malo u tursku.....

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
11:31 12.06.2012.

Ajde više pustite toga Nikolića na miru. Njega je izabrao njegov narod i ćao. On mene, a vjerujem i mnoge ne zanima ni 1%. Imam osjećaj da naši mediji ne bi imali o čemu pisati da on nije izabran.

VL
ZE
zeljkonl1
11:34 12.06.2012.

Tamni,tacno tako.Radikali su upropastili Zemun,unakazili ga gradjevinskim dozvolama na travnjacima i idralistima.....Saradjivali sa zemunskom mafijom,koja je i za njih odradjivala poslove....Recimo i to da je Seselj odgovoran za smrt Djindjica,i navodno dobrovoljno pobegao u Haag.Nikolic je vrlo los izbor za Srbiju.Ali verovatno nece dugo.Vlada ce biti opozicija i bice tu tihog rata....Srbija ce opet izgubiti vreme za resavanje sustinskih problema....

VL
DU
Duncan
11:38 12.06.2012.

Obratimo pažnju na ove ljude. Devedesetih godina, kako se Milošević sve dublje ukopavao pred svetom, tako su ga sukcesivno napustali oni komunisti i udbaši sa nešto malo mozga, da bi ga 1998. kada je postalo jasno da „stiže konjica“, napustili i Stanišić i kompletan vrh DB. Tada je prvi put u istoriji ove mafije na njeno čelo bio postavljen neko ko nije ponikao u njoj, onaj Rade Marković. Miloševiću je uoči bombardovanja podršku davao samo najluđi i najgluplji soj komunista, okupljenih mahom oko Šešeljeve SRS i Mirjaninog JUL, s tim što su JULovci brzo uzmakli. Dakle, ovo što je sada uz Nikolića, to su oni koji su, kako se slikovito govorilo, „otišli u četnike 1945. godine“. Mislim, šta reći o ljudima koji podržavaju Miloševića u času dok policija dolazi po njega?

VL
OB
-obrisani-
11:39 12.06.2012.

zeljkonl lako je tebi...ti si leteći holanđanin ..... zlo je ovaj tomica...najgore koje je srbija izabrati mogla poznajem lično njegove pulene u mome gradu....sad će zamena fotelja u nekim državnim firmama....ni čistačica se ne može zaposliti ako nije u nekakvoj stranci retorika iz devedesetih......jope smo najgori..... jedini saveznik nam je dodik....a ni on nije dobar sa nikolićem.... kad budeš dolazio na godišnji ponesi brašna,ulja i nutele.....

VL
OB
-obrisani-
11:44 12.06.2012.

12.06.2012. u 11:38h Duncan je napisao/la: ,, Ameri su samiu bazi i ne šetaju se hamerima po Srtbiji. Nije Srbija Hrvatka pa da bude vazal Amerima.

VL
TO
Toni50
11:47 12.06.2012.

Nikolićev kabinet: Ideologija i rodbinske veze glavni aduti sramota umjesto da gleda da hrvate zapošljava . Dok kod nas je zločin ako jedna ženahrvatica samo pokuša pomisli da pomogne drugoj ugroženoj sposobnoj hrvatici leti sa mjesta ministrice 200% brža osudada bez suda bez mnogo osječaja karaktera ili obzira daleko jeftinije i muškije nego da se je ogriješila o puno ratng zločina !

VL
Avatar andro_livi
andro_livi
11:52 12.06.2012.

Srbi o Srbima Kad nam je predsednik bio bravar ( Tito ) sva su nam vrata bila otvorena. Kad nam je predsednik bio bankar ( Milošević ) pokradeno je i gde i šta se imalo Dok je predsednik bio sociolog ( Koštunica ) svi smo postali socijalni slučajevi Dok je predsednik bio psiholog ( Tadic ) svi smo poludeli Ovaj sadašnji je grobar,.... Ali znajte da posle smrti dolazi vaskrsenje!!!! Zemlja Srbija je fenomen: Ima predsednika koji ne zna engleski i kralja koji ne zna srpski!

VL
RB
Ruđer Bošković Croata
11:56 12.06.2012.

Hikos Inače nemam naviku komentirati politička zbivanja u Srbiji ali u ovom slučaju ću napraviti iznimku i tebi da ti za pravo dodavši da je izbor Nikolića čista unutarnja stvar Srbije i isključivo njihov problem!Hrvatska tu čunjenicu mora prihvatiti i reagirati na način kao kad se u Mongoliji izabere novi Predsjednik!Mene osobno a znam iz kruga mojih prijatelja i poznanika isto tako ni u najmanju ruku ne interesira tko i zašto je u Srbiji n vlasti!Za mene je Srbija strana zemlja{u kojoj nikad nisam bio i niti nemam namjeru}koja me interesira kao i berba grožđa na Groenlandu!Ako pak neki iz krugova hrvatske politike imaju kompleks na Srbiju ili ih vežu dodbinske ili bilo kakve veze onda neka to rade u svoje ime a ne kao predstavnici hrvatske vlasti!Amen!

VL
GR
GRIMM
12:04 12.06.2012.

Nemogu da verujem da se u Hrvatskoj još uvek bave Tomislavom Nikolićem?!! Pustite čoveka na miru više već jednom, neka radi svoj posao i neka se pokaže kako će raditi taj posao, pa onda sudite i pišiti prestavke, a ovakoo zahebite stvar!!!.

VL
Avatar deja
deja
12:05 12.06.2012.

Na ovoj slici ima drzanje ko nekad Slobo Milosevic......jel mu takvo i razmisljanje?

VL
OB
-obrisani-
12:05 12.06.2012.

zrakoprc je napisao/la: 12.06.2012. u 11:38h Duncan je napisao/la: ,, Ameri su samiu bazi i ne šetaju se hamerima po Srtbiji. Nije Srbija Hrvatka pa da bude vazal Amerima. ------------------------------------------- tako je brate srbine....nismo mi ko hrvati nas ameri pitajuitaju za dozvole....upravo nas ovih dana mole da im dozvolimo intervenciju u siriji......al zbog sličnosti sa imenom nedamo im.... ako ne budu dobri neće dobiti našu visoku tehnologiju,uranijum i rakete za mesec.....sila smo mi....sila

VL
OB
-obrisani-
12:07 12.06.2012.

deja je napisao/la: Na ovoj slici ima drzanje ko nekad Slobo Milosevic......jel mu takvo i razmisljanje? --------------------------------- sloba je bio suva inteligencija za ovog

VL
RB
Ruđer Bošković Croata
12:08 12.06.2012.

tamni Dobro si me nasmijao!

VL
OB
-obrisani-
12:21 12.06.2012.

Ruđer Bošković Croata je napisao/la: tamni Dobro si me nasmijao! ------------------------------- e moj brate srbine....boškoviću....kamo sreće da je smešno....žalosno je ovo sve (reko tadić da si srbin)

VL
TO
Toni50
10:52 12.06.2012.

Pitati se smije ne stiče li se dojam ? Cijerla hrvatska žalosna a politički vrh totalno nesretan ; zašto nije pobjedio Yusipovičev prijatelj i največi prijatelj vukovarskih branitelja Tadić.. Pa se sada se samo traži smišlja kako se svetiti ii i podvaljivati demokratskom izabranom "vojvodi" Nikoliću ! Ma ne pa naši nisu takvi oni su samo takvi prema svojim hrvatima ....

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.