Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka službeni poziv
Povratak na članak

Nikolić: U Londonu sam sreo Josipovića i šalili smo se

– U Srbiji se potpuno drugi zrak diše, potpuno drugi vjetar puše. Srbija će biti oslobođena kabineta, moći, sila, službi... – kaže srbijanski predsjednik.

Komentari 62

UK
Ugo Kajvez2
10:33 03.08.2012.

Pardon tip feler u žurbi .. . "svađaju hrvate i srbe već 100 godina ............"

VL
DO
downunder
10:34 03.08.2012.

"S gospodinom Josipovićem bi uskoro trebao imati i službeni sastanak. Čim me i gdje pozove, ja ću doći – rekao je Nikolić." Nije valjda da Toma puca na besplatno ljetovanje na Brijunima.

VL
JA
james49
10:41 03.08.2012.

Jesmo te željni ko vode u koljenu. A nadam se da isto misli i Josipović i da te neće skoro susresti osim ako baš mora!

VL
MA
maraton
10:41 03.08.2012.

Je,je tija bi malo toćat noge u moru.Dosadila mu Morava pa biži ća na more.

VL
UK
Ugo Kajvez2
10:42 03.08.2012.

Ajde hrabri koji mi daju minuse, imate protu-argumenat da nije tako ili lupati na pamet bez uključivanje mozga ?? ..................

VL
ŽI
žico
10:59 03.08.2012.

Nikolić je izjavio : Ne sramim se ni jednog ni drugog. Da sam nacionalist, optužuju me odavno. ........................................................................................................................................ Svaki predsjednik svoje države je nacionalist i štiti nacionalne interese osim našeg Jovana i njegovog SDP .........

VL
JO
Joli
10:42 03.08.2012.

Toma-diploma, nemo da se sekiraš.Će te pozove. I on čezne da se nađete, samo malo si zabrlj´o sos onim izjavama oko Vukovara ( to Josipoviću nije zasmetalo ni najmanje) i onim filmom kad si primao diplomu dipl.četnički vojvoda I klase, tamo na Romaniji ( to još manje ).Mora malo vremena ´´da prođe´´. Će bidne, će bidne.

VL
PA
partizancina
10:43 03.08.2012.

ljubav na balkanski nacin ....izgleda guza se je dobro ponijela prema prvom jeb... sa balkana ppa onda nacu to i ovaj drugi balkanez to da je guza dobra i to jos na brijunima...oj oj oj

VL
LO
lojtra1
10:44 03.08.2012.

Današnje dnevne novine iz srbije opisuju srpski "potpuno novi vetar". Citat: - U nizu ratnih zločina koji obeležavaju ratove u bivšoj Jugoslaviji "Oluji' pripada istaknuto mesto. Odgovornost snose ne samo neposredni izvršioci, nego i tadašnji vojno-politički vrh Hrvatske koji nijee skrivao nameru da po svaku cenu etnički očisti taj prostor - piše u saopštenju. Dodaje se da "na žalost, ključni protagonisti, a to su u prvom redu Franjo Tuđman sa saradnicima, kao i njegov saveznik Slobodan Milošević, nisu dočekali suočavanje s pravdom". Danas se u Tribunalu u Hagu privodi kraju proces nekima od preživelih neposrednih komandanata akcije, na čelu s Antom Gotovinom. - Nadamo se da se taj proces neće završiti presudom koja bi dodatno kompromitovala ideju haškog Tribunala kao jednog od nosilaca pravde i pravičnosti. Upozoravamo da za te zločine odgovornost snosi i međunarodna zajednica čiji su predstavnici... pasivno posmatrali ubistva ljudi, paljenje kuća i pljačku imovine prognanog stanovništva - podseća se u saopštenju.

VL
ST
Stormbringer
11:13 03.08.2012.

Prema podacima beogradskog Fonda za humanitarno pravo, u Antinu u jesen i zimu 1991. i 1992. ubijeno je oko 50 starijih Hrvata. Možda se četnički vojvoda koji bio tamo u to vrijeme želi vratiti na mjesto zločina da "evocira" uspomene.

VL
DU
Deleted user
11:14 03.08.2012.

Kako se lijepo izrazio Milo Đukanović, Srbija je izabrala autentičnog Srbina za predsjednika. I hvala Bogu, ima pravde (jel tako nekako glasi i srbijanska himna). Zašto? Zato jer je sada nemoguća misija slizavanja s BG, a što su obilno i bez gleitgela radili Josipović i Vesna Pusić dok je Tadić bio predsjednik. Dosadilo to gledati, taj ulizivački 69 i buddy buddy tapšanja po ramenima dok traju kalamegdanske žurke. I dodatno bih potcrtao, tzv. Mali Sloba (Dačić) je trenutno premijer - pa ti vidi, kako bi Pusić rekli u Srbiji njihovi pučani... Idealan rasplet za RH! Čak ni MI 6 ne može naguravati ravnogorskog vojvodu Hrvatskoj da se njeni trenutni lideri onako s njime tri put ljube i trgnu jednu kajsijaču iz njegovog kućnog kotla u Šumadiji. Još jednom, usfale mi lijepe riječi za hrvatstvo trenutne pol. garniture u Hrvatskoj, ali da je Srbija znatno pripomogla Hrvatskoj da se naposljetku otarasi BG - o, da! I Bože, pravde pa udijeli Tomi Grobaru još jedan mandat.

VL
TO
tom
11:18 03.08.2012.

bezlični predsjednik jedne bezlične države kojom upravlja bezlična partija! čudi me da još i postojimo. sve hrvatsko i sveto izbrisali su sinovi i unuci udbaških ubojica!

VL
CH
chemica
11:22 03.08.2012.

Jeste li i nježnosti izmjenjivali?

VL
OB
-obrisani-
11:26 03.08.2012.

Svaka ptica svomu jatu leti. Petokraka i kokarda na šajkači, simboli mira i ljubavi!

VL
LU
luja
11:34 03.08.2012.

Ne sumnjam da je nas samo vic

VL
Avatar marnie
marnie
11:54 03.08.2012.

Njega su Ameri postavili za predsjednika radi Kosova jer kada četnički vojvoda predaje Kosovo onda je najmanje otpora isto rade i u Hrvatskoj lakše im je progurati neke odluke s desnicom nego s ljevicom

VL
Avatar Django
Django
11:56 03.08.2012.

03.08.2012. u 11:14h mikrogrizzly je napisao/la: ...........Zašto? Zato jer je sada nemoguća misija slizavanja s BG, a što su obilno i bez gleitgela radili Josipović i Vesna Pusić dok je Tadić bio predsjednik. ...........Čak ni MI 6 ne može naguravati ravnogorskog vojvodu Hrvatskoj da se njeni trenutni lideri onako s njime tri put ljube i trgnu jednu kajsijaču iz njegovog kućnog kotla u Šumadiji............... ------------------------------- Možda ja pušem i na hladno, ali nisam sasvim siguran da si u pravu. Bojim se da je u tijeku lagano peglanje nezgodne situacije, i da smo samo malo dobili na vremenu, ali ne za dugo. Da je na vlasti kod nas netko nacionalno svjestan, ovo bi bila idealna prilika da ih se oslobodimo za vijeke vjekova. Kokošinjac na vlasti će se samo koprcati dok ne pronađe koliko- toliko prihvatljivu formu, i eto nas opet u bratskom kolu.

VL
Avatar lady_chantal
lady_chantal
12:04 03.08.2012.

Taj Nikolić je teški smrad.

VL
DU
Duncan
12:12 03.08.2012.

@ marnie - Toma Diploma nije nikakva „desnica“. On je terenski radnik UDB, ili kako se ta banda već danas zove. Njegovu stranku je napravila i do danas njome upravlja UDB, odnosno komunistička Kamora u Srbiji. Inače, bilo bi pošteno da njemu zapadne priznavanje Kosovo, jer je jedan od glavnih krivaca što je Srbija izgubila ovu pokrajinu. Tako bi i magarci koji glasaju za njega valjda konačno shvatili s kime (čime) imaju posla.

VL
UK
Ugo Kajvez2
10:32 03.08.2012.

Tragedija za jednu i drugu državu što treći (uglavnom britanci i nijemci) svađaju hrvaske i srbe već 100 godina ............

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.