Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga je susreo?

Nikolić tvrdi da se u Riju sastao s Milanovićem, a on tamo nije ni bio!

'Leader of Serbian Progressive Party  (SNS) Tomislav Nikolic waves to his supporters during a rally in Belgrade on April 26, 2012. More than 10,000 supporters gathered for the rally of the Serbian mai
AFP/Pixsell
28.12.2012.
u 17:52

U intervjuu kaže da je s Josipovićem razgovarao sat vremena kod engleske kraljice. Ured predsjednika: Samo su se pozdravili

Pitanje kao iz Kviskoteke. Tko je hrvatski premijer? Neven Mimica, Joško Klisović, Igor Rađenović, Drago Štambuk ili Zoran Milanović? Za srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića u obzir dolaze svi ponuđeni odgovori, osim onog posljednjeg – točnog.

– Hrvatskog premijera sreo sam u Rio de Janeiru i razgovarali smo oko pola sata, izjavio je Nikolić u intervjuu srpskoj agenciji Beta. No maleni problem predstavljaju činjenice: Zoran Milanović u Riju bio – nije.

Nikolić govori o UN-ovoj konferenciji o održivom razvoju u lipnju na kojoj su Hrvatsku predstavljali potpredsjednik Vlade Mimica, zamjenik ministrice vanjskih poslova Klisović, predsjednik Saborskog odbora za gospodarstvo Rađenović te veleposlanik u Brazilu Štambuk. Dokumenti konferencije ne navode premijera Milanovića, a boravak u Riju opovrgnuli su i iz Vlade.

– Ne znam u čemu je problem s Hrvatskom i BiH – dodao je Nikolić koji tvrdi da se u New Yorku sreo s članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem. Ponovio je kako je Oluja bila zločin: – Ne može predsjednik Hrvatske reći: "Sad je dokazano da je to bila vojnička akcija", pa onda biti ljutit na mene što se ne viđamo – ustvrdio je Nikolić, ali se i pohvalio da je “predsjednika susreo u Londonu na prijamu kod kraljice i razgovarali su gotovo jedan sat”. Iz ureda predsjednika Josipovića kažu da su samo “razmijenili formalne pozdrave”.

No ono što je sigurno – od svih lidera regije, Nikolić je duže i ozbiljnije razgovarao sa slovenskim premijerom Janezom Janšom, u društvu ministara vanjskih poslova, na marginama UN-ova summita. Za taj događaj postoje čak i svjedoci.

>>Nikolić: Hrvatska ima problema s obvezama prema Srbima

Komentara 46

OB
-obrisani-
19:44 28.12.2012.

poznavatelju oćel pomoć rusi il će vas nastavit ignorirat

OB
-obrisani-
12:39 29.12.2012.

Pa znači ipak su se sreli i razgovarali ma koliko to hrvati krili od javnosti , a najsmešnije je to što Sandra piše da ima " čak "svedoka da je Janša razgovarao sa Tomom hahahahahaha koja nacija pa to je cirkus !

JI
jimbeam
18:09 28.12.2012.

Srbići bi očajnički "hteli da se druže" pa da se pohvale EU, e pa neće moći dok ova kreatura ne pojede što je izasr..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije