Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.05.2024. u 14:16

Tzv. zapadno krilo AfD-a je protiv Putina, dok "istočno krilo" zagovara ponovno približavanje Rusiji. Sveukupni stavovi AfD-a nisu više prihvatljivi ni strankama europske desnice

Ključne riječi

Komentara 2

ST
StariSokol
12:34 31.05.2024.

Pitam se samo odkud nekima tolika saznanja o AfD-u.Koliko ja znam a znam sigurno AfD je jedinstvena Domovinska i Domoljubna stranka i ne može se usporediti niti sa jednom strankom u svijetu a kamoli europi.Međutim svi lijevi sve što je Domoljubno nastoje proglasiti nacistički i fašistički.Sjetite se šta je bilo okidač za stvaranje AfD-a. Silovanje žena i djevojčica a vlasti nisu ništa poduzimale. Nema lijevih i desnih krila u AfD-u. To je izmišljanje kako bi se razbilo tu stranku. Le Pen za njih uopće nije važna.

GO
goran2hr
15:02 22.05.2024.

Marine je potporom da pobačaj uđe u francuski ustav, razotkrila sebe kao fake desničarku. I nije jedina. Imamo i mi takvih lažnjaka čitavu gomilu. Tako da je njeno mišljenje o AfDu jednako vrijedno, kao ono što o AfDu misli Benčićka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije