Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalni mediji
Povratak na članak

Suza u Kolindinom oku, povratak Tuđmanu te zviždanje Josipoviću i Mesiću

Portali iz regije opširno su popratili inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović.

Komentari 76

OS
osica
14:20 15.02.2015.

Neću gledati Stankovića. Danas je prekrasan dan zablistala je nova predsjednica na suncem okupanom Markovom trgu , uz mnoštvo uzvanika i građana " dirljivo do bola". Znate pjevušim onu pjesmu "Ništa neću da mi ovaj dan pokvari."

VL
Avatar Abcda
Abcda
14:14 15.02.2015.

Eno vam Stankovica na NU2. Kad on otvori pastetu , iskoci ... Pukovski. Pa koliko ih ima ? A svi su "za" Cro, haha.

VL
DU
Deleted user
14:10 15.02.2015.

Ma koji povratak Tuđmanu! Posve različiti politički profili, Kolinda u sebi spaja nacionalno i internacionalno jer je dobar dio života i karijere provela u inozemstvu. Tuđman je pak iz one američke epizode: Jednom general, uvijek general! Nek je laka zemlja pok. Tuđmanu, za vrijeme njegove vladavine smo ostvarili nezavisnost i oslobodili ozemlje i tu ima vječne zasluge. Ali, Kolinda Grabar Kitarović nema dodirnih točaka s njime i tek sada ćete vidjeti kako djeluje taj amalgam u njoj, uz sinergiju mnogih neobično jakih internacionalnih veza i poznanstava, kojima tek sad imponira što su dijelom njene priče o uspjehu. Ona je odrasla na tradicionalno skliskom diplomatskom parketu, baby faca koja govori nekoliko stranih jezika - a to je bila baš slabost pok. Tuđmana oko kojeg stalno nervozan prevoditelj, on pak bio namrgođen i bez smisla za humor u tim visokim međudrž. susretanjima. Tko u Kolindi Grabar Kitarović vidi neku reinkarnaciju pok. Tuđmana - taj jednostavno mrzi HR i ima priviđenja na toj osnovi...

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
14:21 15.02.2015.

HRT je bila toliko jadna da se nije znalo tko je lošiji je li to Elizabeta Gojan koja se potpuno zagubila u vođenju ne dopuštajući gostima da išta suvislo dovrše, te u samom amaterskom vođenju a da ne govorim o zloći koju jednostavno nije mogla sakriti ! Sramotan izbor voditelja, nedopustivo za HTV !

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
14:39 15.02.2015.

Jako lip dan u HR konacno nesto se desilo i Hrvatskom narodu,,lipo je ovo sve danas izgledalo prekrasno,,,,,bogata HR zasto da ne ona vec je bogata svojim bogom danim resursima,,,samo triba sposobna politika da to provede,,,cestitam Kolindi zelim joj svakoo dobro u obnasanju ove casne duznosti

VL
NE
nenasjedajte
14:31 15.02.2015.

meni nekako milo sto je sunce zasjalo tijekom inauguracije... pa nek to tumace kako god zele ovi nasi namrsteni i naoblaceni sugradjani....

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
14:35 15.02.2015.

Na Predsjedničino spominjanje iz pristojnosti zadnja dva HR predsjednika, čula se buka, huka i zviždanje. Meni to sve zvuči kao najljepša s neba dolazeća kompozicija, kratko nakon toga, kao završna uvertira opet dolazi jedini jadni pljesak Milanovića. Više ništa nee znam, smijem se grohotom potpuno ushićenje.. upadam u ekstazu.

VL
GR
grgaman
14:19 15.02.2015.

Korektan naslov i sve prema zaslugama i kako treba biti

VL
AP
apolon
15:11 15.02.2015.

Osobno mi je bilo izuzetno dojmljiv čin, to što je svečana inauguracija započela pjesmom " Daj mi Bože -oči sokolove" koju je Renata Sabljak u zanosnom stilu... V e l e b n o otpjevala!!!u... V e l e b n o otpjevala!!!

VL
Avatar comparator
comparator
14:42 15.02.2015.

Suze su dokaz njene stvarne iskrene želje za izrečeno.

VL
DU
Deleted user
16:13 15.02.2015.

marsal tudman vam stvorio drzavu ali kvislinzi je zajasili i orobili treba se obracunat snjima i protjerat njih i njihove familije iz zemlje hrvatske

VL
NE
neos
14:41 15.02.2015.

Evo za one koji su jedva preživjeli ovo Hrvatsko proljeće i Božje svjetlo na Markovu trgu, brzo gledajte vašeg Acu sa apaurinom u obliku jednog od Pusića koji gle čuda snima dokumentarne filmove o " tamnoj povijesti Hrvatske ". Brzoo zlotvori se sakrite nazad u svoju tamu i bježite sa ovoga Sunca što je prosijalo jer vam tu i nije mjesto. Fuj ! No , braćo Hrvati lijepoga li i blagoslovljenog dana . Srce mi je tako puno i tako radosno ! Ljubim vas sve vesele i dobre volje !

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
14:46 15.02.2015.

Tako i treba biti - predsjednik je narod, a narod predsjednik. i nadam se da će sad napokon tako i biti. P.S. Poruka jugonostalgičarima (i manjinama koje odbijaju integraciju i rovare protiv zemlje koja im utočište pruža): sretan vam putput (što dalje od Hrvatske!)

VL
ŠO
Šokac1
16:20 15.02.2015.

Povratak dr. Tuđmanu? Ne. Nego povratak digniteta neovisnoj Hrvatskoj sa državnim atributima koje je utemeljio njezin pokojni prvi predsjednik, a koje su njegovi nasljednici (namjerno) zanemarili, sukladno politici utapljanja Hrvatske u "regiju" uklanjanjem državnih specifičnosti i spuštanjem na razinu "građana". Isticnje državnih i predsjedničkih simbola nema osobna obilježja - ona se moraju isticati bez obzira na to tko je trenutni predsjednik - jer predstavljaju obilježja države. Ovo što je napravila gđa. Gbar-Kitarović samo je povratak držanoj tradiciji koja nije niti smjela biti zanemarena u mandatima prijašnje dvojice HRVATSKIH predsjednika. I u potpunosti je korektno da je svoju poslanicu počela riječima: " Hrvatice i Hrvati i hrvtski državljani....."

VL
DU
Deleted user
17:25 15.02.2015.

Vila Velebita vodi Hrvatsku a suncane zrake obasjale su njenu kosu.Ona je pruzila ruku svim Hrvatima i samo neka nas vodi nasa Kolinda.Imamo sanse.

VL
DU
Deleted user
15:20 15.02.2015.

Jest, bilo je zviždanja Stipi i Ivi.... ali ne baš toliko koliko pišu.. možda par sekundi i desetak posto ljudi...

VL
Avatar IzdajaHag
IzdajaHag
16:07 15.02.2015.

Gledao sam prjenos na HTV-u iliti radmanoviziji .Čovjek se pita pa zar zaista plačamo ovakve novinare kao što je drugarica Gojan koja ne može i ne želi sakriti svoj jad što je pravoputnik izgubio izbore.SAMO HRABRO KOLINDA KRALJICE NAŠA HRVATSKI NAROD JE UZ TEBE

VL
MA
manuutd
15:12 15.02.2015.

Svima po zasluzi,pa narod ne možeš prevariti

VL
LI
Livijo
15:19 15.02.2015.

Dosta više dreke i jadikovki s bilo koje strane dolazile, ajdemo raditi i pokazati da može i bolje

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:21 15.02.2015.

Ne odbravam zvizdanje niti malo,ali da su Lolek i Bolek nesto napravili - nisu.Napravili su od ove zemlje straznje dvoriste,ali od danas i zavrsili s tim.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.