Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno u rijeci

Nevjerojatno! Na adresi obiteljske kuće prijavljene čak 243 osobe!

Rijeka
Goran Kovacic/PIXSELL
05.09.2013.
u 10:23

Da nešto nije u redu, posumnjao je kada mu je u sandučić počela stizati pošta naslovljena na imena koja mu nisu bila poznata.

Nevjerojatan slučaj lažnog prijavljivanja prebivališta na adresi obiteljske kuće u jednom riječkom naselju vjerojatno ruši sve dosadašnje rekorde. U kući Ive Buzaka na adresi Mihačeva Draga 35, u kojoj živi devet članova njegove obitelji, prijavljene su još 243 nepoznate osobe!

Buzak se ozbiljno zamislio kada je u njegov poštanski sandučić počela stizati pošta na imena i prezimena njemu posve nepoznatih ljudi. Zbunjen, nije odmah reagirao, ali je prije nekoliko mjeseci ipak odlučio Uredu za prijavu prebivališta PU primorsko-goranske poslati prigovor.

Povratno je dobio potvrdu da je zaista riječ o 243 prijavljene osobe, u svibnju su mu iz MUP-a odgovorili kako se prebivalište određenoj osobi odjavljuje kada se terenskom provjerom utvrdi da ona zaista na toj prijavljenoj adresi ne živi.

Buzak je obaviješten i da su terenske provjere u tijeku, no ne vjeruje da pomaka ima jer se od proljeća, kada se obratio PU primorsko-goranskoj, ništa konkretno nije dogodilo.

Prisjetio se i telefonskog poziva prije nekoliko godina. Nazvao ga je policijski inspektor i ne objašnjavajući mu previše, pitao ima li on neboder kada na njegovoj adresi živi toliko ljudi. Buzaku ni izbliza nije bilo jasno o čemu inspektor govori. Tada nije ni sanjao da su na njegovoj adresi prijavljene čak 243 duše.

>>MUP zaprimio 8000 prijava o fiktivnim prebivalištima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije