Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO!

Nesvakidašnja krađa: Ukrao autobus u Vrbovcu pa ga ulovili jer je vozio pijan

Bjelovar:  Bjelovarsko-bilogorska županija subvencionirat ?e prijevoz u?enika
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
10.04.2024.
u 10:32

S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden u PP Ivanec te je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao - kazali su iz PU varaždinske.

Nesvakidašnja krađa dogodila se u Vrbovec kad je s nedjelje na ponedjeljak ukraden ukraden autobus. No, zabava nije predugo trajala, jer je u utorak policija zaustavila ukradeni autobus i uhitila 56-godišnjaka koji je upravljao vozilom.

- Između 7. i 8. travnja u Vrbovcu u Zagrebačkoj ulici, nepoznati je počinitelj otuđio autobus marke Setra bjelovarskih registarskih oznaka vlasništvo trgovačkog društva iz Čazme. Materijalna šteta iznosi oko 9500 eura - naveli su iz PU zagrebačke.

Potraga za ukradenim autobusom sretno je završila za sve, osim za lopova, kad su policajci u utorak u popodnevnim satima u Ivanečkom Naselju zaustavili autobus kojeg je vozio 56-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola. U trenutku kad je bio za volanom, njemu je bila ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita.

- U utorak, 9. travnja, oko 17.30 sat, u Ivanečkom Naselju, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.43 promila, za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden u PP Ivanec te je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao - kazali su iz PU varaždinske.

Policija je tijekom provjere potvrdila kako je autobus otuđen u vremenu od 7. do 8. travnja 2024. godine u Vrbovcu. U tijeku je kriminalističko istraživanje, koje bi trebalo utvrditi sve okolnosti slučaja.

Milanović: 'Imamo šačicu uzurptora koji su mračnim kanalima došli do položaja i time trguju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije