Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRONTALNI SUDAR

Detalji nesreće u kojoj su poginuli brat i sestra: Na njih je naletjela vozačica (29)

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
10.04.2024.
u 09:36

Na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnjakinja, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, lakše ozlijeđena

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je detalje teške prometne nesreće u kojoj su sinoć, oko 20.30 sati, na državnoj cesti D8 na predjelu Ratac kod Slanog, poginuli 21-godišnjak i 19-godišnjakinja

Do prometne nesreće je, kako je opisala policija, došlo kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

"Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu državne ceste bio je potpuno zatvoren te je otvoren u 1.45 sati", navodi policija. 

Podsjetimo, u povodu tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek, Općina Gradac proglasila je Dane žalosti od 10. do 13. travnja 2024. godine. Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja, neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima te se pozivaju pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danima žalosti.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MediciKM
09:58 10.04.2024.

Dvadeset godina strepiš i njeguješ ih, budu ti zjenica oka i onda dođe neka budala koja je vjerojatno kupila vozačku dozvolu (očito ne poznaje propise) i odu ti u sekundi. Pokoj vječni a roditeljima snage da to izdrže.

MA
MarkoFind
10:59 10.04.2024.

Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije