Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ga vidjeli?

Nestao vukovarski branitelj Ivica Šmit

Ivica Šmit (1)
Privatna fotografija
13.03.2013.
u 12:48

Ivica Šmit visok je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a kada je posljednji put viđen bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo „P“ te crne cipele.

VUKOVAR – U subotu 8 ožujka oko 21 sat nestao je Vukovarac Ivica Šmit (1960). Riječ je o vukovarskom branitelju i invalidu Domovinskog rata poznatom i pod nadimkom Brile. Posljednji put viđen je na mostu kod Otoka sportova nakon čega mu se gubi svaki trag. Prethodno je poslijepodne i večer toga dana proveo u restoranu na otoku. Sa suprugom se posljednji put telefonski čuo oko 16 sati i javio da će uredno doći kući. Kako se tijekom noći Ivica nije pojavio, u nedjelju ujutro supruga, članovi obitelji i prijatelji krenuli su u potragu. Navečer su njegov nestanak prijavili i policiji.

Prema riječima članova obitelji, Ivica je sa sobom ima osobne dokumente, bankovne kartice, ključeve od stana kao i ključeve te dokumentaciju njihova osobnog automobila koji toga dana nije koristio. Njegova posljednja kartična transakcija zabilježena je u subotu dok je plaćao račun u restoranu. Obitelj i prijatelji cijeli Vukovar su izlijepili plakatima s informacijama o njegovu nestanku. Ivica Šmit visok je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a kada je posljednji put viđen bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo „P“ te crne cipele. Iz policije mole sve građane da u slučaju bilo kakvih korisnih informacija o tome odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192. 

>> U tjedan dana nestalo troje maloljetnika i jedan muškarac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije