Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo deset osoba, među njima i 15-godišnja trudnica

nestali (1)
Foto: NENO
1/7
22.02.2013.
u 09:23

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, iz Nacionalne evidencije nestalih osoba mole da posjetite njezin profil na internetskoj stranici www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Nacionalna evidencija nestalih osoba objavila je da je prošlog tjedna nestalo 10 ljudi, od kojih je osam maloljetnika.

Zvonko Vidović (17) nestao je u četvrtak, 14. veljače, u Đurmancu. Visok je 185 centimetara. Ima svijetloplave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. Nestao je nakon što je otišao s adrese Lukovčak 1A u Đurmanecu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Dan poslije u Osijeku je nestao Stiven Amić (16) nakon što je otišao s adrese Vinkovačka cesta 61. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

U petak 16. veljače s iste adrese, koja mu je ujedno i adresa boravišta, nestao je i 16-godišnji Mario Miletić. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Slabije je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu "Leona".

Istoga dana u Zagrebu su s adrese Svetog Mateja 70/A u nepoznato otišla dva 15-godišnjaka. Marin Čović visok je 165 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Franjo Lukačić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U ponedjeljak su zabilježena četiri nestanka.

Ivana Hudorović (15) otišla je od kuće u Glini (Gornji Viduševac 216/A). Visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice, slabije je tjelesne građe. Ivana je u osmom mjesecu trudnoće.

Tomislav Morić (16) nestao je nakon što je otišao s adrese u Stankovcima 234 A. Visok je 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, slabije je tjelesne građe.

Antonio Matoušek (19) otišao je s adrese boravišta u Malom Lošinju (Zagrebačka 20) u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

U Zagrebu je nestao 41-godišnji Dražen Sabljak nakon što je s adrese Jankomir 11 otišao u nepoznato.

Kristijan Badanjak (15) u srijedu, 20. veljače, otišao je s adrese u Zagrebu, Ilica 207, u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, iz Nacionalne evidencije nestalih osoba mole da posjetite njezin profil na internetskoj stranici www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>Jeste li ih vidjeli? U tjedan dana nestalo 11 ljudi!

Komentara 10

ZJ
Zjako
10:12 22.02.2013.

Očito da se nešto dešava ali nema interesa da se nešto poduzme. Ljudski život danas malo vrijedi.

Avatar MENSA
MENSA
10:41 22.02.2013.

Definitivno neki od ovi "nestanaka" su rezultat mladenačkih gluposti! Međutim, treba imati u vidu da u svijetu upravo "cvate" trgovina organima za presađivanje. Tu djeluje posebna i vrlo organizirana i "specijalizirana" međunarodna mafija povezana sa najvećim i najpoznatijim svjetskim klinikama!ma! Posebno , kad su u pitanju jetra treba znati činjenicu da su za presađivanje "najpogodnija" upravo jetra europljanja jer su su azijska i afrička u pravilu zaražena raznim parazitima. Ovo je notorna i općepoznata činjenica u (specijaliziranim) medicinskom krugovima o kojoj se jednostavno i sustavno ......."šuti" iz posve razumljivih razloga!

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:34 22.02.2013.

Opet?! Nek netko kaže...teorija zavjere. Bojim se da dilanje organima cvjeta, svako tjedan do dva 10 nestalih, nađu se 1-2 i tu priča stane?? Novinari da li je nađen ITKO sa liste od prije dva tjedna....11 nestalih da podsjetim? Zaštoo se u slučaju Antonije toliko digla hajka dok se oko ovih šuti????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije