Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOVEZANI SLUČAJEVI

Ubojstva u Slavonskom Brodu: Starac je imao ozljede na tijelu, 49-godišnjak je izboden

slavonski brod, mjesto ubojstva
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
25.10.2016.
u 14:55

Obavit će se obdukcija kako bi se utvrdili točni uzroci smrti.

Ubojstva dvojice muškaraca u dobi od 49 i 80 godina u Slavonskom Brodu policija i dalje tretira kao dva nepovezana slučaja, a tijela s navodno ubodnim ranama su prevezena na patologiju slavonskobrodske bolnice kako bi se utvrdili točni uzroci tragičnih smrti.

Franjo Kopunić, zamjenik županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu novinarima je potvrdio da je starija žrtva pronađena u obiteljskoj kući.

"Nađen je u ležećem položaju, na leđima, a uzrok smrti su višestruke ozljede mehaničkim predmetom", rekao Kopunić. Tijelo starijeg muškarca u ponedjeljak oko 20,45 sati pronašle su susjeda i podstanarka, jer im je postalo sumnjivo da starac nakon što je pao mrak nije palio svjetlo.

Istog dana oko 15 sati tek petstotinjak metara od mjesta prvog zločina, u derutnoj kući, pronađen je ubijeni 49-godišnjak. Prema policijskim podacima i u ovom je slučaju riječ o nasilnoj smrti, a na tijelu su navodno uočene ubodne rane. Susjedi za žrtvu tvrde da je bio sklon čestom opijanju i da su se kod njega okupljale osobe sličnih sklonosti.

Policija još traga za počiniteljima oba zločina koje vode kao dva odvojena slučaja.

- Ma cijelo susjedstvo je u šoku. To je strašno, to je bio jedan čovjek za sve. On mi je stvarno bio kao otac. Nikada se tako nešto nije dogodilo ovdje. On je živio sam, a imao je podstanarku. Ona se valjda zabrinula za njega i zvala policiju - kazala je Ankica Hlevnjak, susjeda ubijenog 80-godišnjaka, javljaju 24 sata.

>> Metak u potiljak: Podignuta optužnica protiv ubojice Macolina brata

Komentara 3

KA
KaNiDora
11:51 25.10.2016.

Kako mogu tvrditi da je nevezano a nisu obavili kriminalističku istragu ???

Avatar Peterančan
Peterančan
15:38 25.10.2016.

Valjda je stanarka, a ne podstanarka, novinarčići moji!

MP
mparac3
15:25 25.10.2016.

Trebaš biti hrvatski policajac, da bi mogao tvrditi da su ta dva ubojstva nepovezana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije