Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP:

'Neozbiljno je da uz besparicu Kutjevo ima šest gradonačelničkih kandidata'

Željko Jambrek
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/3
18.03.2014.
u 07:08

- Ni jedan gradonačelnički kandidat nema viziju razvoja Kutjeva, a neozbiljno je da na izbore ide šest kandidata iako svi tvrde da je financijska situacija u gradu loša – istakao je na predstavljanju liste za Gradsko vijeće Kutjeva predsjednik HSP-a Požeško-slavonske županije Željko Jambrek, koji je nositelj liste, te dodao da tom gradu treba gradonačelnik menadžer tj. čovjek sa vizijom, ali i vijeće koje će ga podržavati.

Po njemu ljudi na listi HSP-a nemaju osobnih interesa i nisu opterećeni političkim lobijima i karijerom jer im je cilj boljitak grada i okolnih naselja, a po svojoj savjesti njihovi članovi će glasovati za gradonačelničkog kandidata za kojega misle da je najbolji.

- Pokušat ćemo ojačati Gradsko vijeće i vratiti mu dignitet kako bi ono dobilo ulogu koja mu pripada i bilo partner izvršnoj vlasti – kazao je vijećnički kandidat i nekadašnji kutjevački gradonačelnik Ante Pavković.

Predsjednik Gradskog ogranka HSP Franjo Ašenbrener predstavio je kandidate na listi i najavio očekivanja da će dobiti dva vijećnička mandata.

>> 'Nužne promjene u vođenju države jer ulagača nema zbog ograničenja potrošnje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije