Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO:

'Nemoralno je da na vlasti hoće biti oni koji su protiv ove države'

tomislav karamarko
Matija Topolovec/PIXSELL
22.06.2013.
u 08:41

Našu stranku 20 godina sotoniziraju oni koji ne žele hrvatsku državu, no mi to nećemo dozvoliti, rekao je šef HDZ-a

Gotovo dvije tisuće članova i simpatizera HDZ s područja Požeško-slavonske županije proslavilo je zajedničkim druženjem u Pleternici pobjedu na lokalnim izborima, a nazočio je i predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Pozdravne riječi i zahvalu biračima uputili su predsjednica Gradskog HDZ Pleternice i novoizabrana gradonačelnica Antonija Jozić, zatim novi požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić.

- Našu stranku 20 godina sotoniziraju oni koji ne žele hrvatsku državu, no mi to nećemo dozvoliti kao ni kriminalizaciju HDZ-a jer čuvamo izvorne odrednice stranke - kazao je na početku Karamarko dodajući da novo vodstvo ne dopušta kriminal i traži da se takvima sudi. U nastavku je rekao da se domoljubi u ovoj državi trebaju uvijek osjećati dobro, te da HDZ mora živjeti za svoju domovinu i ne dopuštati nikakvo poniženje.

- Nemoralno je da kod nas hoće biti u vlasti oni koji su protiv ove države i njenih tradicija - zaključio je Karamarko komentirajući da Hrvatska može izručivati ljude drugim zemljama, te da se sada štite oni koji su počinili zločine.

U cjelovečernjem glazbenom programu nastupili su tamburaši Naša grana iz Požege i osječki pjevač slavonske glazbe Stjepan Jeršek Štef.

>> Karamarko u Beču: Zadovoljan se vraćam kući

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije