Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka kroz jecaje

'Nema gore stvari nego u sobi na krevetu vidjeti svoje mrtvo dijete'

djevojčica
24 sata
14.11.2011.
u 15:55

Dvogodišnja djevojčica iz Đakova umrla je zbog nateknuća mozga, koje je najvjerojatnije posljedica pada i udarca u glavu.

– Nema gore stvari u životu nego vidjeti svoje mrtvo dijete u dječjoj sobi, vjerujte mi – jecajući nam je prozborila majka (44) dvogodišnje djevojčice iz Đakova koja je u petak preminula nedugo nakon pada s kreveta na kat.

Obdukcija je pokazala, neslužbeno doznajemo, da je uzrok smrti nateknuće mozga, a koje je najvjerojatnije posljedica pada i udara u glavu.

– Nikada ranije nije pala s kreveta! Rodila sam je u 42. godini, svaku sekundu smo je pazili, ali doslovce svaku! Smijali su mi se koliko nad njom skačem – nastavlja nesretna majka. Težak i bolan plač prekida njezine riječi. Jedva uspijeva progovoriti. U pozadini se čuje i suprugovo (43) jecanje. Od svoga djeteta, dodaje otac, ne žele raditi senzaciju i mole nas za razumijevanje. S novinarima su pristali razgovarati samo da bi svojom stravičnom sudbinom upozorili druge roditelje i možda tako spasili nečiji mladi život.

– Nama nema utjehe. Strašno, strašno... – govori majka teškim glasom.

Otac i kći kobnog su dana bili sami kod kuće. Malena se igrala u sobi sedmogodišnjeg brata. Popela se na krevet na kat i u jednom je trenutku pala. Otac ju je podigao, a djevojčica se nastavila igrati. Pustio joj je crtić na TV-u i obavljao poslove u kuhinji. Kada se vratio u sobu kako bi provjerio je li dobro, zatekao je njezino beživotno tijelo. Ležala je na gornjem krevetu. Otac ju je dozivao, ali nije davala znakove života. Odmah je alarmirao hitnu pomoć koja je pokušala reanimirati djevojčicu, no nažalost, nije joj bilo spasa.

Policija će, doznajemo, proslijediti obavijest nadležnom Državnom odvjetništvu o ovom slučaju, ali ono vjerojatno neće pokretati nikakav postupak.

Ključne riječi

Komentara 11

IS
istima
16:34 14.11.2011.

pretužno....... treba dobro paziti da se tako maleno dijete ne može popeti negdje odakle može pasti sa visoka.... a u slučaju jačeg udarca glavom bez odgađanja tražiti liječnički nadzor....

TO
Toni50
18:44 14.11.2011.

Tragedija i to ne kod mladog neiskusnoga para nego kod zrelih ljudi koji nisu vodili dovoljno računa; o sigurnosti dijece .. nadalje kako vidimo se stalno penjala na krevetić na katu.. Dokaz pre-maloga prostora za stanovanje za smještaj djece .... Nepotrebna nesreča ; uostalom kao i sve nesreće ... Možda samo toliko ova vijest koristi da oni koji imaju sličnu situaciju da nešto nauče ili bolje osiguraju dječiji prostor od potencijalnih opasnosti !

Avatar belmondo
belmondo
16:44 14.11.2011.

koja tragedija, sav sam se najezio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije