Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRABAR KITAROVIĆ
Povratak na članak

'Neću dopustiti da se izvrće istina o Domovinskom ratu niti da se u njega uvlače metastaze iz 2. svj. rata'

Boraveći na području Požeško-slavonske županije, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je u Pakracu sudjelovala u obilježavanju 26. obljetnice početka Domovinskog rata.

Komentari 132

DU
Deleted user
14:16 01.03.2017.

bez lustracije..nikada necemo biti slobodni i normalni narod..samo nas batina..moze spasiti..sve su drugo kupovina vremena..nemoc..i neznanja..

VL
OV
Ovozemaljski
14:13 01.03.2017.

Zivjela nam predsjednica. Bravo Kolinda, to se trazi, svaka cast. Bravooooo.

VL
Avatar dott980
dott980
14:30 01.03.2017.

zovi samo zovi ❤

VL
MO
mobitel20
14:26 01.03.2017.

Pravi paradigmatski govor ! Potpuno tocno sve receno ! Potrebno je jacati zajednistvo hrvatskih suverenista, svih ljudi kojima je draga i dostatna neovisna Hrvatska koja slozno suradjuje sa saveznicima i ostalim prijateljskim narodima, nasuprot jugonacionalistima koji sire fake news, zlobu,, malodusje...Bravo Kolinda !

VL
AL
Alkana
14:58 01.03.2017.

Eto, sad se vidi zašto neki konstantno blate i omalovažavaju našu predsjednicu i ovakve njene govore nazivaju gafovima. Ona je visoko moralna i odgovorna osoba prožeta velikim čovjekoljubljem i domoljubljem, a to je za domaće izdajice jako opasno. Bravo predsjednice!

VL
DU
Deleted user
14:31 01.03.2017.

Uz dužno poštovanje predsjednici, što to vrijedi kada u medijskom prostoru ogroman prostor zauzimaju oni koji ne mogu smisliti bilo što što nije lijevo. Gnušam se pri svakoj pojavi pojedinih novinara na javnom radiju i televiziji!

VL
DU
Deleted user
14:17 01.03.2017.

BRAVO PREDSJEDNICE ! HRVATSKA IZNAD SVEGA ! Neprijatelji Domovine su osuđeni na izumiranje i nestanak ,a svoju zemlju čuvajmo za naše potomke (bit će ih,vjerujte).Novinari svojim pisanjem pokušavaju trovati naš narod uz pomoć izdajnika ,koji stoje uz jednu političku opciju.. Oni koji i dan -danas kliču J.B. TITU znaju, da je njegova maksima bila "Prije će Sava poteći uzvodno ,nego što će Hrvati imati svoju državu" i unatoč tome veličajući krvnika unose svađe ,koje nam ne trebaju. Narod ih je prozreo i prezreo ,zbog toga lagano odlaze u političku povijest ,kao i njihova omiljena država. S ovakvom Predsjednicom ,osjećam ponos jer je iskreni domoljub i borac za dobrobit svih građana i države Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
14:12 01.03.2017.

Fazit slučaja HAVC-a bi bio - ne dopustiti da se izvrće istina o Domovinskom ratu na teret hrv. proračuna, tj. da porezni obveznici RH financiramo nebuloze, koje zatim "filmaši" plasiraju po elitističkim festivalima u tuđini i zbog kojih moraju medijski intervenirati naša veleposlanstva. E to bi već bio realan cilj - da im barem ne damo "gušta" da našim novcima umjetnički se izražavaju protiv RH. Po načelu, nema veze što je izmišljeno i što u realnosti nije se tako odvijalo, što ni kronološki stanje ne "štima" - glavno da smo bili tamo na festivalu i srkali šampanjac te da su honorari pospremljeni u naše džepove...

VL
LI
limun-
14:38 01.03.2017.

Bravo presjednice, smo po pravu i pravdi i čvrsto provodi politiku i svima će biti bolje

VL
KA
karlodrago
15:01 01.03.2017.

Samo da Predsjednica ima više ovlasti nestali bi svi natpisi o titu i partizanima sa svih ulica i trgova. Jugo antifašizam je najveće zlo koje se moglo dogoditi Hrvatskom narodu.

VL
Avatar croatxl
croatxl
14:20 01.03.2017.

Predsjednice to sto radite ,je pohvalno ali od premijera i njegove vlade male sanse za HR.

VL
JP
jpavicic
14:33 01.03.2017.

Niti Predsjednica niti Premijer, nisu reagirali na pupovčevu izjavu da četnička kokarda nije zabranjena zakonom, zanemaruju i bježe od činjenica i istraživanja stradanja hrvata na Blajburgu i Križnom putu, gdje nam istraživanja trebaju provoditi pojedinci susjednih država i sad bi tako ostrašćenu povijest trebalo ocjenjivati nekakvo povjerenstvo.

VL
MA
Malenkost
14:44 01.03.2017.

Zbog Nelustracije imamo ovo Maslo. Franjo i Crkva su bili za "Sveopcu pomirbu medu Hrvatima" samo zbog svoje proslosti, ali to je utopija. Sad se Nobilo smijucka i ukazuje na Svecenike, Biskupe i jednog pokojnog Karinala koji su bili udbini suradnic. Sad se "Drugovi"smijuckaju jer sve imaju u svojo ruci. Domoljubi popusili. Lustarciju molim.

VL
OV
Ovozemaljski
15:04 01.03.2017.

Ajme sto se cetnika i jugoslavena okupilo na ovom portalu, index ce se osjetit ugrozeno.

VL
Avatar tabasko
tabasko
15:12 01.03.2017.

Živjela nam naša PREDSJEDNICA.

VL
DU
Deleted user
14:42 01.03.2017.

Bravo predsjednice.

VL
OV
Ovozemaljski
15:19 01.03.2017.

Partizani su bili najveci kukavice, kad je trebalo ici u regularnu vojsku, oni pobjegli u sumu i sad bi mi trebali slaviti kukavice iz sume i njihovu bracu cetnike... kako da ne. A vi sto toliko mrzite Hrvatsku i Hrvate sto ne odete vani i probate se snaci na trzistu rada, a ne na nasoj grbaci tu zivjet i jos pljuvat po svemu... Partizani gdje je vasa drzava? Nestala, nema je, gotovo, a vi cetnici gdje vam je kraljevina i vas kralj Pero? Da ne pijete brlju i niste tako zarasli od nehigijene nebi nitko ni cuo za vas, poznati ste kao jos vece kukavice od partizana i koljaci djece i staraca. Inace u ratu niti jednu bitku niste dobili, a to znate i sami...

VL
FI
fiberglas
15:15 01.03.2017.

Kome je u interesu ponovno zlo u BiH? Pustite ove jalove teme i priče o raznim zmijama, ovim - onim! To je proizvod proizvođača magle, skretničari pažnje! Što može izgubiti srbija u slučaju rata u BiH? Ništa, ionako su u bedari, mogu samo ( tako oni barem misle-nadaju se) profitirati širenjem preko Drine, do pod Zagreb, a Hrvatska? Što može izgubiti Hrvatska? Prvo, nestat će i ona šaka Hrvata tamo, drugo doći će srbija do pod Zagreb, treće i najveće? Treće je sljedeće: kad opali prva puška u Bosni, Hrvatska se može oprostiti od 8-9 milijardi ojrića od turizma, s perspektivom da se ta zarada vrati za 5-10 godina! Tada ova gladna slavonska raja što ide u sezonu, neće imati posla, ni ovo malo, iseljavanje će se ubaciti u 5. brzinu ( sada šiba u 4toj!). Predsjednice, pod urgent naoružati vojsku , kupiti streljiva i zrakoplova, vojni rok još jučer, sve zdrave i mlađe branitelje koji još mogu pridonijeti obrani pod hitno vratiti u službu. Kad krene zlo u Bosni, Hrvatska mora biti prva i najbrža da to zauzda i spriječi.Nema više Galbrighta ni Owena ni onih što su nas stopirali na 20 km od Banja Luke! Nama nije u interesu novo zlo u BiH! ´´Tome ´´treba saplesti noge prije nego ustane! Zavrnite pipu soroševim udrugama kao i onim pusićevim, bosančevim, zelićima raznim i bit će novca za vojsku, a one u Banja Luci držati na kratkom povodcu!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:30 01.03.2017.

hvala ti predsjednice.

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
15:28 01.03.2017.

Kao i uvijek predsjednica na nivou osim: antifasisti bojim se da se to odnosi na lijeve fasiste sluge crvenog terora sa istoka. Lustracija treba ovom drustvu i da mladi narastaji znaju da je komunizam najvece zlo ikad provedeno na ovoj planeti i da nas prodju veci ili isti negativni osjecaji kao i kod spomena desnog fasizma. A antifasizam kao pojam upotrebljavati iskljucivo kao tekovinu borbe protiv crvenih i crnih zvijeri i ne dopustiti zloporabu tog pojma od strane staljinovih podrepasa koji zloporabom tog pojma zele umanjiti svoje epohalne zlocine i zadrzati dobra oteta u tom krvavom piri i jos se prikazati kao oslobodioci.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.