Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ ČEKAMO ODLUKU

U zgradu Ustavnog suda stigao dostavljač s pizzama, nosio desetak kutija

Foto: Pixsell
1/2
18.03.2024.
u 12:38

Sastanak na Ustavnom sudu počeo je u 11 sati, a nakon donošenja odluke predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović obratit će se novinarima.

Dok smo svi na nogama čekajući današnju presudu Ustavnog suda o Milanovićevoj ostavci i izlasku na parlamentarne izbore, na vratima Ustavnog suda nekoliko minuta nakon što je počeo službeni sastanak, kako javlja naš novinar s terena, stigao je dostavljač s pizzama

Naime, danas u 11 sati započeo je službeni sastanak Ustavnog suda o epilogu Milanovićeva izlaska na parlamentarne izbore. Smije li na njih izaći kao predsjednik Republike Hrvatske? Hoće li morati dati ostavku? Pitanja su to na koja nestrpljivo čekamo odgovore Ustavnog suda. 

Ali, umjesto odgovora, priopćenja ili obraćanja javnosti, na vrata Ustavnog suca danas nešto prije 12 sati stigao je dostavljač s desetak kartona pizze. Nakon tog čina možemo pretpostaviti ili da je loše donositi odluke na prazan želudac ili su nakon nekoliko minuta suci već bili sigurni da neće tako skoro stići odluka. Više o odluci Ustavnog suda pratite OVDJE. 

Zoran Milanović, podsjećamo, najavio je da će na izbore izaći svakako, bez obzira na odluku Ustavnog suda. Ako mu zabrane, najavio je da će ostati kandidat za premijera i da mu je nebitno je li na listi ili nije, da će odstupiti s mjesta predsjednika nakon pobjede na izborima. Ako mu dopuste kandidaturu, bit će na listi SDP-a u prvoj izbornoj jedinici u izravnoj borbi s Plenkovićem.

GALERIJA: Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

 
1/42

 

Ključne riječi

Komentara 13

PN
premda_nije
13:05 18.03.2024.

Mmmmm, ovaj što je uzeo četiri vrste sira već ima izdvojeno mišljenje!!!

ZO
zoranlelic
13:12 18.03.2024.

Imam izdvojeno mišljenje: Svi smo bili svjesni da će odluka biti upravo ovakva, isto je bilo očito. Osobno kao stručnjak nikada nisam davao izjave koje nisu u mom materijalizovanom interesu jer smaram da u suprotnom degradiram profesiju a i doveoo bih u pitanje same postulate življenja.

KI
Kontra indoktriniran
13:02 18.03.2024.

Strah od građanina Milanoviča paralizirao cijelu državu evo već nekoliko sati, što njegovim protivnicima ne daje ni malo šanse. Kakva god odluka bila isti će je znati kapitalizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije