Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera planinska

'Ne žalim zbog svojih postupaka, ali žao mi je što sam ostavio Bajića'

'04.06.2012., Zagreb - Ivo Sanader s odvjetnikom Goranom Suicem, dosao je na Zupanijski sud gdje se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu mora javiti sucu istrage.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
03.09.2012.
u 15:52

Gomilanje kaznenih djela nema veze s demokratskim načelima. Fiolića su nakon prvog svjedočenja pritisnuli i ucijenili da će mu zatvoriti ženu i sina, tvrdi bivši premijer

− Planinska je montirana! Putem odvjetnika i nekih drugih vrši se pritisak. Fiolić je nakon pritisaka promijenio iskaz − kazao je Ivo Sanader.

Mladen Bajić vodi križarski rat protiv mene i neće ga dobiti, odlučan je bio Sanader koji je nakon današnjeg ročišta samoinicijativno izišao pred novinare kako bi se osvrnuo na optužnicu za Planinsku.

Što se tiče današnjih svjedoka, kaže da je sve to kaos jer dok jedan priča da je sastanak bio 2007. godine, drugi tvrdi točno da je bio 2009. Sastanak je bio zbog stana, tvrdi bivši premijer pa nastavlja:

− Riječ je o tome da se ovdje događa sve apsolutno protivno europskim načelima i ulasku u EU za koji smo svi zaslužni i sve vlade su napravile sve što su mogle. Ali ovo gomilanje kaznenih djela nema veze s demokratskim načelima. Morao sam to reći u vezi s ovom tobožnjom optužnicom. Fiolića su nakon prvog svjedočenja pritisnuli i ucijenili ga da će mu zatvoriti ženu i sina.

− Netko treba reći: "Car je gol!" Ne žalim zbog svojih postupaka, ali žao mi je što sam ostavio Bajića, mislio sam da je bolji državni odvjetnik − objasnio je bivši premijer.

>>'Iz HDZ-a su tražili novac i da zapošljavam po stranačkom ključu'

Poslušajte Sanaderovu izjavu u audiozapisu: 

Komentara 70

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:30 03.09.2012.

Ne žali zbog postupaka. Osudite ga na 200 g.Robije Prvi ću baciti kamen na Sanadera i dakako neću žaliti zbog toga ! Pa Demokrat sam

OB
-obrisani-
16:35 03.09.2012.

ha ha ha ...ovo je za Ginisovu knjigu..... . .

TO
Toni50
16:27 03.09.2012.

Gomilanje kaznenih djela nema veze s demokratskim načelima. Fiolića su nakon prvog svjedočenja pritisnuli i ucjenili ga da će mu zatvorit ženu i sina, tvrdi bivši premijer.. Ko da je sa drugim svjedocim drugačiji sistem svi priznju da su krali i sve do lipe sve Ivi dali ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije