Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norina majka:

'Ne zaboravite jedni drugima darovati osmijeh za dobro jutro'

Nora Šitum
Facebook
21.02.2013.
u 18:59

Svakodnevno nam pristiže ogromna doza lijepih misli i želja. Osjećamo ih Nora i ja. Želimo Vam reći samo hvala i da ne brinete zbog nevažnih stvari, objavljeno je na Facebook-stranici pokrenutoj za Noru Šitum

Norina majka Đana Šitum objavila je na Facebook-stranici pokrenutoj za teško bolesnu curicu fotografiju s djevojčicom iz bolnice u Philadelphiji. Nora je ondje otišla na eksperimentalno liječenje protiv limfocitne leukemije s kojom se bori.

– Svakodnevno nam pristiže ogromna doza lijepih misli i želja. Osjećamo ih Nora i ja. Želimo Vam reći samo hvala i da ne brinete zbog nevažnih stvari. Ne zaboravite jedni drugima poželjeti laku noć prije spavanja – i darovati osmijeh za dobro jutro. Voli Vas Nora fora – stoji u poruci.

>> Sve o Nori Strašnom lavu čitajte i u našem specijalu

Komentara 3

MR
mrnmarina
20:05 21.02.2013.

Malenoj želim što bezbolnije ozdravljenje , roditeljima da budu jaki kao do sada. A novinarima da ne rade Big Brother od nečije tragedije.

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
07:08 22.02.2013.

Nora,drži se i što prije ozdravi da se možeš pridružiti svojim vršnjacima u igri i dječjem odrastanju.

OB
-obrisani-
09:55 22.02.2013.

Sve što piše i govori Norina majka je suviše. Ovo je novi Big Brother kako se navodi u komentaru. Nori želim uspješno liječenje njene sa ozdravljenjem i sa štro menje stresnijim nagovaranjima i publicitetom dosadne majke. Do sada smo imalimali mnogo strašnije i imamo slučajeve teško oboljele nesituirane djece, koja nemaju ni najosnovnije, te nitko od novinara nije pridavao veliki publicitet, a sakupljenim novcem podmirili su se razni troškovi a osoba kojoj smo donirali dobila je jako malo i nedostatno za življenje i neophodne medicinske potrepštine kjoje joj suosječajni iz HZZO-a nisu odobrili. Nemaju sva oboljela djeca internet, internetski educirane roditelje, jer mnogi nemaju najosnovnije higijenske uvjete. O tome i Opačićka ne vodi brigu, jer na mjestu socijalnih radnika rade manekeni koji se ježe sirotinje. Ovaj slučaj s Norom je jedinstven i za moj dugogodišnji vijek mislim posljedan. Oni koji bi trebali o svim oboljelima misliti misle isključivo o svom eksponiranju kao i Norina majka. Što je previše previše je. Nije se ovako izvještavalo i pisalo o pok. Špremu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije