Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP LEKO:
Povratak na članak

'Ne osjećam se kao krivac i tražim rješenja za probleme branitelja'

Nema alternative dijalogu, poručio je predsjednik Sabora

Komentari 82

Avatar Becarina
Becarina
19:50 29.01.2015.

Leko ide u crkvu pa mu se gleda kroz prste a takvi su u stvari najgori ..

VL
Avatar punkufer
punkufer
19:51 29.01.2015.

Ovaj jadni lik je pokazao što misli i o hrvatskim herojima, i o hrvatskoj samostalnosti, i o državi od koje prima masnu, debelu plaću. Izdajnik.

VL
Avatar punkufer
punkufer
19:54 29.01.2015.

čovjek s moralom i obrazom Leko bi se trebao svakome od tih poniženih invalida pokloniti do zemlje.

VL
Avatar deLusion
deLusion
19:59 29.01.2015.

Gospodine Leko, samo me jedno zanima, da li biste tako odbili i najstarijeg živućeg borca NOB-a? Vjerujem da ćete mi u interesu javnosti javno odgovoriti.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
19:58 29.01.2015.

Pokazao je samo što misli i osjeća. Toliko akumulianog prezira moralo je izaći vani. A mogao im je dati riječ i saslušati ih...to ne košta ništa, zar ne? No, ionako---taj Sabor treba plombirati..sami sebi su jedina svrha.

VL
BU
Bulaba
20:34 29.01.2015.

Haha, Leko traži rješenje, pa tip je uhljeb nad uhljebima, cijeli život je u politici, čak je radio i kao "društveni pravobranitelj samoupravljanja" i za to je dobivao plaću, i u 40 godina njegove društveno-političke karijere nije napravio ništa, nijee rekao ništa, nije iznjedrio ništa, nije pomogao nikome, nije zaslužan za ništa, nije riskirao ništa, niti će iza njega ostati išta. Da sutra odapne, ne bi se ni znalo da je postojao. Notorni uzurpator javnog i političkog života, fikus koji čak ni ne uljepšava prostor.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
20:24 29.01.2015.

triba udbasima zamrznuti place u Saboru ,zakljucat ih u Sabornici dok se ne usmrde..ehehheheh

VL
DI
Dingač
20:36 29.01.2015.

možda bi ih on i pustio da govore ali se prepao za mirovinu ... milanović može udariti tamo gdje ga najviše boli a to je njegova lisnica. bezobrazno do bola ... da naši branitelji nakon dvadeset godina u invalidskim kolicima danas zaplaču poniženi i obespravljeni pred čitavom nacijom na državnoj televiziji ... nemam više nikakav komentar na sve ovo što nas je snašlo braćo hrvati ...

VL
HH
hh2ooo
20:11 29.01.2015.

branitelji bi trebali osnovati svoju stranku, da imaju u saboru svoje zastupnike....a ne da ovise o crvenim drugovima....i to istim onim koji su napustili sabor kad se glasalo da se hrvatska osamostali...ako netko ima popis tih crvenih drugova što su tada napustili sabor neka napiše...da cijela javnost zna tko su oni....

VL
Avatar punkufer
punkufer
19:57 29.01.2015.

Da je čovjek s imalo morala i obraza, Leko bi se svakome od tih poniženih invalida poklonio do zemlje. Ali nije.

VL
Avatar Kamocemo
Kamocemo
20:01 29.01.2015.

s korduna s kozare pa u zagreb ,,,,,, njihova djeca ništa manje zlo nisu

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
21:21 29.01.2015.

leko da bi osjecao krivnju trebas imati morala i postenja a i barem malo domoljublja, a toga kod vas u sdp sigurno nema. da si ti pravedan znao bi da se ne moze sa svima odnosit jednako i da se neke stvari, zbog svoje vaznosti, izuzimaju iz pravila. uostalom, da iko od vas trazi rjesenja za probleme branitelja, davnih dana bi trazili ostavku "ministra" branitelja.

VL
Avatar Kamocemo
Kamocemo
20:25 29.01.2015.

leko ti si krivac sto ne pokreneš rušenje zorana milanovića

VL
Avatar cane.....matto
cane.....matto
20:28 29.01.2015.

...jel ima neko neko neku dobru ideju..kako se rješiti udbaša i krakova zaostalih..a da ne čekamo dok ne izumru...

VL
GU
General_U
20:36 29.01.2015.

poturica gori od turčina dođi u herceg bosnu ako smiješ.

VL
G1
grom 111
20:27 29.01.2015.

Kaze leko da se poslovnik mora postivati i onda ga odma prekrsi jer je govorio 15 min a ne deset kako smije toliko o jednakosti na sdp nacin tj komunisticki

VL
DO
dobar
21:05 29.01.2015.

Druze Leko itekoliki si krivac to sto nisi dao braniteljima da govore to zahtijeva kako bi komunisti rekli drugarku kritiku i neopozivu ostavku. Druze Leko slijednik si partije koja nije zeljela slobodnu Hrvatsku jer je napustila Hrvatski drzavni Sabor kadad se glasalo o neovisnosti. Druze Leko jel to po nalogu tvoga partijskog sefa nisi dao da govore oni koji su najzasluzniji za Hrvatsku drzavu, jos imas lica govoriti da se ne osjecas kriv .Tako nesto mogu samo uciniti oni koji ne zele ni dan danas Hrvatsku drzavu. Ovi branitelji dali su sve za svoju domovinu kad je domovina bila u opasnosti a nisu pitali za privilegije nisu oni krivi sto su izgubili dio tijela i sto danas trebaju neciju pomoc oni su se odazvali kao domoljubi rodoljubi a gdje ste vi bili sto ste radili surovali sa udbasima i drzali fige u dzepu da ne pobjede branitelji vec vasa omiljena JNA da sacuva Srboslaviju. Ovaj cin druze Leko je za najvecu osudu i podnesite neopozivu ostavku na sve duznosti . Sramota sto se radi sa braniteljima.

VL
Avatar imotska115
imotska115
20:44 29.01.2015.

Lazes sam sebi, priznaj da lazes.

VL
SA
samazg
21:55 29.01.2015.

Pozdrav i poštovanje braniteljima ma gdje bili! Božje oko sve vidi i svaka suza i poniženje su negdje gore zapisani. "Tko bi gore, bit će dole."... "Radujte se jer su vam imena zapisana na nebesima" (Lk) Gore, u nebeskim dvorimarima jednog dana popijte kavu s Lekom i ostalim nedodirljivim vođama. Vaša će biti slatka, njihova...neka im Bog pomogne!

VL
DO
dobar
21:09 29.01.2015.

Druze Leko sav si cvao od srece kad si im uskratio rijec, kad su u pitanju branitelji koju demokraciju si branio nemoj nam prodavati muda pod bubrege kako bi narod kazao, koji poslovnik sto pricas nebuloze da si branio demokraciju onda bi oni najzasluzniji dobili rijec u Saboru da kazu pred sabornicima sto ih tisti, Druze leko ti si branio KPH i njezinu demokraciju a to smo osjetili mi stariji na svojoj kozi kakova je to demokracija. Minimum sto jos mozes druze Leko uciniti podnjeti neopozivu ostavku.Da je u pitanju Pupovac Stazic ili Stanimirovic nebi im uskratio da se obrate sabornicima ali kad su u pitanju domoljubi onda izgovor pada o poslovniku a koliko puta si ga zloupotrijebio radi daleko manje vaznih stvari.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.