Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal kod kistanja

Napadnuti bogoslov na Facebooku veliča Ratka Mladića i četnike

Momir Đukić (1)
Foto: Screenshot Facebook
1/3
19.03.2013.
u 22:33

Đukić je na svom profilu podijelio pjesme koje veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića i četnike, a među kojima su i "Prva Linija Zvone zvona Crkve koridora", "Ratko Mladić" te "Na planini na Jelici sastali se svi četnici"

Momir Đukić, jedan od napadnutih bogoslova iz manastira Krka u Kistanju, na svom Facebook-profilu dijeli pjesme koje veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića i četnike, a među kojima su i "Prva Linija Zvone zvona Crkve koridora", "Ratko Mladić" te "Na planini na Jelici sastali se svi četnici", otkriva portal dragovoljac.com, glasilo hrvatskih branitelja i ratnih veterana Republike Hrvatske.

Portal je Đukića pronašao na Facebooku te prenosi njegove objave i pjesme koje postavlja na svoj profil. Momir Đukić na Facebooku ima nadimak Momac iz Banje Luke. No, Facebook-profil Momir Djukic Momac izbrisan je u utorak navečer.

– Jedan od napaćenih i ugroženih pravoslavnih bogoslova iz Kistanja, po imenu Momir Đukić, koji je skupa s drugarima mirno prolazio cestom kod Kistanja, i sigurno nije nikoga provocirao, u obrani je ozlijedio šaku, pa ju je uslikao i stavio je na svoj Facebook-profil, što nam je uvelike olakšalo posao u upoznavanju ovog budućeg pravoslavnog svećenika – ističu na portalu koji je uspio otkriti neke detalje o Đukiću.

Đukić je, između ostaloga, "lajkao" stranice "50.000 članova koji bi voljeli da danas postoji Republika Srpska Krajina", "Možemo li skupiti 1000 Srba koji bi išli na Kosovo ako se zarati?", "Pravoslavci, je l' možemo da stignemo Hrvate koji imaju 54.971 članova???"...

>> 'Bejzbol-palicama na bogoslove zbog nacionalne mržnje'

Ključne riječi

Komentara 296

FO
fonyod
22:48 19.03.2013.

RATKO MLADIC bas me zanima ima li ko da me kazni

CV
crna vrana
15:30 20.03.2013.

Dobro je onaj prota iz manastira Krka rekao, da je razlog sukoba - verska i nacionalna mržnja. Zna on svoje bogoslove u dušu. !

FI
fiberglas
23:59 19.03.2013.

Koliko moraš biti glup pa da štitiš ovakve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije