Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakao na odmoru

Naoružana skupina muškaraca silovala šest turistica u Acapulcu

uhićenje
Foto: Arhivska fotografija
1/2
06.02.2013.
u 10:06

Nesretne žene iz Španjolske silovane su nakon što su banditi prethodno njihove muškarce onesposobili te zavezali kabelima mobitela. Žrtve su stare od 24 do 34 godine, a sada se nalaze pod zaštitom tamošnje policije.

Brutalni zločin potresa meksičko turističko središte Acapulco. Tamo je skupina naoružanih maskiranih muškaraca upala u bungalove te silovala šest turistica iz Španjolske.

Zločin se dogodilo u 2 sata po lokalnom vremenu, a CNN piše da su nesretne žene silovane nakon što su banditi prethodno njihove partnere onesposobili te zavezali kabelima mobitela. Žrtve su stare od 24 do 34 godine, a sada se nalaze pod zaštitom tamošnje policije.

Objavljeno je i da je jedna žena uspjela pobjeći od napadača te da se gradonačelnik Acapulca ispričao svim žrtvama. No pritom je nezgodno kazao da se takvi zločini događaju svugdje u svijetu pa se morao ispričati još jednom i to ne samo žrtvama nego i vlastitim građanima. Obećao je da će policija učiniti sve da pronađe i kazni zločince.

Zbog sve većeg porasta nasilja, Acapulco je izgubio reputaciju omiljenog meksičkog odmorišta. Nažalost, ni ovaj slučaj neće mu pomoći da vrati dio izgubljene klijentele.

>>Indijski radikali ženama dijele noževe za obranu od silovatelja

 

Komentara 10

Avatar fredi
fredi
18:07 06.02.2013.

Zaista je besmisleno uspoređivati grupno silovanje sa zločinom koji je učinio naš građanin. I ova grupna silovanja u Indiji, Meksiku itd. dodatno pokazuju da ovaj svijet zaista odlazi k vragu. Što budalama padne na pamet, to i učine. Stravično!!!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:16 06.02.2013.

Jaki muškarci kad ih se moglo svezati kablom punjača.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:56 06.02.2013.

odmor u Meksiko?!? ...napiši prvo oporuku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije