Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi ne prestaju

Nakon sirijske paljbe Turska uzvratila dvjema granatama

turska
Reuters/Pixsell
19.10.2012.
u 14:25

Turski ministar vanjskih poslova Ahmet Davutoglu pozvao je sve strane uključene u konflikt da tijekom islamskog blagdana Eid al-Adha sljedećeg tjedna prekinu s napadima.

Turska vojska ispalila je dvije granate prema sirijskom teritoriju nakon što su dvije sirijske granate pogodile turske ciljeve, objavila je turska nacionalna televizija naglašavajući da su tenzije između dvaju susjeda još uvijek iznimno visoke.

Nije priopćeno gdje je došlo do izmjene vatre, a nije poznato ni koje su posljednice i je li bilo žrtava u međusobnim napadima.

Sirijski pobunjenici danas su se sukobili s Assadovim snagama u gradu blizu granice s Turskom u regiji Hatay čime je prekinut kratkotrajan prekid vatre. 

Turski ministar vanjskih poslova Ahmet Davutoglu pozvao je sve strane uključene u konflikt da tijekom islamskog blagdana Eid al-Adha sljedećeg tjedna prekinu napade.

>>Turska prizemljila sirijski avion i zaplijenila 'sumnjivi' teret

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:56 19.10.2012.

Turska vojska ispalila je dvije granate prema sirijskom teritoriju nakon što su dvije sirijske granate pogodile turske ciljeve, objavila je turska nacionalna televizija naglašavajući da su tenzije između dvaju susjeda još uvijek iznimno visoke. - A koje ciljeve to pogodila? nasumiće ispaljene granate

OB
-obrisani-
14:00 20.10.2012.

Republikanski predsednički kandidat Mit Romni naziva Rusiju američkim neprijateljem broj jedan i obećava da će se suprotstaviti ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, ali, ako bude izabran, možda će otkriti da mu je potrebna pomoć Moskve, ocenjuju politički analitičari ,,, Amerčka bolest zvana rusofobija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije