Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pruga bila zatvorena

Nakon nesreće otvorena pruga na dionici Gračac – Malovan

vlak  (1)
Davor Puklavec/Pixsell
13.05.2012.
u 10:41

Zbog jučerašnjeg se događaja, kada je između kolodvora Zdenčina i Jastrebarsko iz tračnica iskliznuo jedan teretni vagon, na toj dionici pruge putnici još uvijek prevoze autobusima.

Pruga na dionici Gračac - Malovan u subotu u 23.15 ponovno je otvorena za promet, izvijestili su iz HŽ-a. Podsjetimo, pruga je bila zatvorena jer je 8. svibnja vagon teretnog vlaka za ulaska u kolodvor u Malovanu iskliznuo s pruge. Do sinoć su se putnici na relaciji Zagreb – Split i obrnuto na toj dionici prevozili autobusima.

Zbog jučerašnjeg se događaja, kada je između kolodvora Zdenčina i Jastrebarsko iz tračnica iskliznuo jedan teretni vagon, na toj dionici pruge putnici još uvijek prevoze autobusima.

Iz HŽ-a očekuju da će ta dionica pruge biti otvorena danas, do kraja dana.

Zbog supstitucije autobusima moguća su kašnjenja putničkih vlakova.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:18 13.05.2012.

sve je to super, ali nigdje nemate vijest da je pretprošlu noć na pruzi između Deanovca i Ivanić Grada ukradeno nekoliko stotina vijaka koji drže tračnice za pragove i da se na toj dionici vozi sa 20 km/h u dužini od 2.5 km zbog sigurnosti, dobro da nisu i tračnice odnijeli

Avatar gilera
gilera
19:34 13.05.2012.

\"naša\"policija služi samo da zaj...ljude na cesti i da se kur....a u njoj su neobrazovani kursaši koji ničemu ne služe kada je u pitanju neki ozbiljan učinak,tako će biti i s ovim slučajom,kreten koji je to napravio dobit će prekršajnu prijavu,ako ga uopće pronađu ovi koji briju samo po cestama i zaj...ljude,da je to netko kojim slučajem napravio za vrijeme juge to bi se smatralo diverzijom i cijeli policijski aparat bi radio maksimalno dok ne pronađu počinitelja i najvjerojatnije dobio bi zatvor od 5-10 godina golog otoka.a ta policija da ima volje jednostavno bi pronašla tog kretena i onog tko otkupljuje te šarafe ili ti tirafone

Avatar gilera
gilera
19:37 13.05.2012.

poruka policiji,pa pročešljajte lokalne kuće oko pruge i konačno recite da to rade cigani,koji imaju je..prava,j..onaj tko im dade da se tako ponašaju,a primjetio sam da ih je sve više i više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije