Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje u BIH

Nakon godina provedenih u ropstvu Bettina želi krenuti u školu

Bettina Siegner, portal
screenshot/Youtube
04.10.2013.
u 07:25

Bettina je u BiH jedno vrijeme bila u sigurnoj kući, a onda se u travnju vratila u domovinu. Njezina majka Christine, koja je također osumnjičena za zlostavljanje, protjerana je iz BiH.

Njemačka državljanka Bettina Siegner (20) koju je sedam godina psihički i fizički zlostavljala obitelj iz BiH u zaselku Karavlasi, vratila se u rodnu Njemačku. Živi s ocem Alfredom i sestrom Annette u blizini Hannovera. Njen slučaj potresao je Europu sredinom svibnja prošle godine, piše Dnevni avaz

– Čim sam došla u Njemačku, stupila sam u kontakt s ocem i sestrom i sad živim s njima. Pokušavam se naviknuti na normalan život te završiti školu – kaže Bettina. Želi postati veterinarka.

Bettina je u BiH jedno vrijeme bila u sigurnoj kući, a onda se u travnju vratila u domovinu. Njezina majka Christine, koja je također osumnjičena za zlostavljanje, protjerana je iz BiH. Neko je vrijeme bila u Njemačkoj, a onda je otišla u Austriju. Bettina nije s njom u kontaktu.

Osim što su je tjerali da radi najteže fizičke poslove, susjedi tvrde da su bračni par Slavojka i Milenko Marinković djevojci nožem rezali lice, a svakodnevno su je i tukli.

Milenko Marinković prema nepravomoćnoj je presudi osuđen na dvije godine zatvora.

>>Djevojci iz Srbije obećao posao pa je zatočio i prisiljavao na seks

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije