Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNO ROBLJE

Djevojci iz Srbije obećao posao pa je zatočio i prisiljavao na seks

zlostavljanje
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
21.09.2013.
u 13:57

Muškarac (61) optužen je zbog trgovine ljudima, a tužiteljstvo je zatražilo i da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja u srpnju

Muškarac (61) optužen je zbog trgovine ljudima, a tužiteljstvo je zatražilo i da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja u srpnju. Prema optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku, 61-godišnjaka se  tereti da je od  5. do 18. srpnja u kamper kućici zaključanu držao 19-godišnju državljanku Srbije, koju je uz prijetnju smrću njoj i njezinoj obitelji prisiljavao da se prostituira.

Sve je počelo u lipnju 2013. kada je  61-godišnjak u Subotici upoznao djevojku te joj je ponudio posao u Hrvatskoj.  Kazao joj je da će za njega prodavati lutke - marionete i za to dobivati  plaću.  Djevojka je naivno povjerovala njegovim obećanjima za posao, no umjesto  toga  završila je kao seksualna  robinja  jer ju je 61-godišnjak prvo zatočio u svojoj kući u Subotici. Tamo ju je drogirao, da bi  je  potom  5.srpnja svojom kamp prikolicom dovezao u Hrvatsku. Čim su prešli granicu oduzeo joj je putovnicu i mobitel te ju je držao zatočenu, prisiljavajući je na seks s različitim muškarcima. Djevojka je u nekom trenutku  uspjela  pobjeći, a nakon što je sve ispričala policiji, 61-godišnjak je uhićen i pritvoren.

>> Osuđen na smrt: U tamnici 6 žena držao kao seksualne robinje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije