Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu ga locirati

Policija po snijegu i dalje traga za bivšim kolegom ubojicom

christopher dorner (1)
Reuters/PIXSELL
09.02.2013.
u 18:51

Christopher Dorner navodno se skriva u planinama Kalifornije, a u potragu je uključeno stotine policajaca

Stotine policajaca uključujući i pripadnike SWAT-a tragaju za Christopherom Dornerom, bivšim policajcem koji je ubio troje svojih kolega, točnije šefove i njihovu obitelj.

Policija je pretražile planinske dijelove Kalifornije, ali i cijelu Nevadu, Arizonu i sjeverni Meksiko, no ubojici nema ni traga.

– Može biti iza svakog stabla. Može ih pokušati uhvatiti u zasjedi – upozorava T. Gregory Hall, umirovljeni taktički nadzornik iz policije u Pennsylvaniji, piše The Huffington Post.

Policija je priopćila kako još uvijek čuvaju više od 40 ljudi koje je Dorner spomenio u svojoj objavi na Facebooku. Napisao je, naime, kako će koristiti sve oružje te sve što je naučio kako bi donio "rat" u policiju Los Angelesa i među njihove obitelji.

Nakon što su otkrili njegov automobil u Kaliforiniji, policija je pčela pretraživati planinska područja.

– Snijeg nam pomaže pri istrazi jer možemo vidjeti tragove i je li pokušao provaliti u neku od kuća – rekao je šerif John McMahon  iz San Bernardina.No, još se ne nazire kraj potjere.

>> Za Rambom juri cijeli Los Angeles

Komentara 1

RI
Riznica
19:56 09.02.2013.

Pa gdje im je ona zadnja tehnika drenera, sto su se neki dan hvalili !"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije