Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u osnovnoj školi

Nakon 20 godina službe učitelj silovao 7-godišnjakinju

silovanje
Arhiva VL
31.10.2012.
u 09:35

Stravično zlostavljanje male Egipćanke otkriveno je nakon što se žrtva vratila iz škole, a roditelji uočili krv na njenoj odjeći

Egipat je šokiralo brutalno silovanje 7-godišnje djevojčice koje je tijekom uobičajenog školskog dana počinio njen učitelj.

Stravično zlostavljanje otkriveno je nakon što se žrtva vratila iz škole, a roditelji uočili krv na njenoj odjeći. Emirates 24/7 piše da je djevojčica iz provincije Aswan mami i tati kazala da ju je učitelj zatvorio u praznu učionicu, skinuo i zatim silovao. Iako je vrištala od boli, nije želio prestati te joj je zaprijetio da će je ubiti ako ikome kaže što joj je uradio.

Zaposlenici škole Al Mawasat zgroženi su događajem, ali nisu htjeli komentirati incident prije završetka istrage. Kazali su samo da s optuženim učiteljem rade već 20 godina.

>>Nigerijskom 'juju' vraču 20 godina zatvora zbog dječje prostitucije

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:03 31.10.2012.

Ako netka zna detaljnjije šerijatsko pravo u ovakvim slučajevima. Naime, postavlja se samo pitanje što od ekstremiteta ide na panj i pod sablju. Pretpostavljam da se radi o br. 5 ekstremitetu u ovom slučaju...

DU
Deleted user
11:38 31.10.2012.

Ma kakvi br. 5, br 6 glava na panj.

OB
-obrisani-
11:48 31.10.2012.

7-godišnjakinju? wtf?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije