Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodavao djevojčice

Nigerijskom 'juju' vraču 20 godina zatvora zbog dječje prostitucije

'silovanje_nnn_bih_080512'
''
30.10.2012.
u 09:52

Osezua Osolase nad svojim je žrtvama vršio tzv. juju rituale. Time im je usađivao strah te ih odvraćao od eventualnog pokušaja bijega

Nigerijac Osezua Osolase (42) iz Kenta osuđen je na 20 godina robije jer je djevojčice iz Afrike krijumčario u Europu kako bi ondje radile kao prostitutke.

Lišen ikakve suosjećajnosti i savjesti, kako ga je opisao sudac Adele Williams, Osolase je većinom lovio siromašne djevojčice koje nisu imale roditelje, a obećavao im je da će im u novoj zemlji pružiti bolji život.

BBC javlja da je tijekom šestotjednog suđenja ustanovljeno da je Osolase nad svojim žrtvama vršio tzv. juju rituale kako bi im usadio strah te ih odvratio od eventualnog pokušaja bijega.

Optužen je po pet točaka optužnice, uključujući silovanje, trgovinu ljudima te seksualne aktivnosti s djecom. Objavljeno je da je jedna od žrtava imala samo 14 godina te da je Osolase, iako je bio svjestan da je zaražen HIV-om, silovao jednu od regrutiranih djevojčica.

>>Uhićen Marokanac koji je silovao 16 djevojčica nudeći im slatkiše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije