Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znala peglati

Nakon 19 godina veze ostavio ženu jer je doznao da je - muško

međunožje
Boris Ščitar/VLM
26.11.2012.
u 23:08

Belgijanac je progovorio o "hororu" koji je proživio nakon što je doznao da je 19 godina bio u vezi sa ženom koja je u biti - muškarac.

Belgijanac je progovorio o \"hororu\" koji je proživio nakon što je doznao da je 19 godina bio u vezi sa ženom koja je u biti - muškarac, piše Daily Mail.

64-godišnjak, koji je u javnosti predstavljen samo kao Jan, rekao je da nije niti naslutio da mu je supruga rođena kao muškarac. Šokantnu istinu mu je otkrio rođak supruge koji je došao u posjetu iz njezine rodne Indonezije.

Jan je ispričao da je upoznao \"Moniku\", kako je nazvana u medijima, 1993. godine kada je došla u njegov rodni Antwerpen kako bi čuvala djecu njegove sestre. Opisao ju je kao \"vrlo lijepu i ženstvenu\".

\"Nije joj išlo čišćenje i peglanje\"

- U to vrijeme moj drugi brak je bio u silaznoj putanji i brzo smo se zaljubili jedno u drugo - rekao je Jan te dodao kako ju je smatrao atraktivnom ženom i da nije imala \"muških crta\". Bio je sretan kada mu je rekla da ne želi potomke, jer je tada imao 44 godina i dvoje djece.

- Godinama mi je govorila da pije kontracepcijske pilule te niti tijekom seksa nisam ništa primijetio, iako mi je sada jasno zašto je uvijek koristila lubrikant, koji je navodno normalan među transseksualcima - kazao je Jan i dodao da je Monika uvijek bila dobra majka njegovoj djeci i da je fantastično kuhala, iako joj nije išlo čišćenje i peglanje. - A sada znam i zašto - kaže Jan.

\"Samo želim da nestane iz mog života\"

Veza je \"patila\" od prije dvije godine kada je počela ostajati kasno budna te je nosila odjeću koja puno otkriva. - Nosila bi malene \'topiće\' koji otkrivaju mnogo mesa, a imala je i preko sto pari cipela. Ulovio sam je i kako na internetu traži mlade muškarce. No, ništa nisam pretpostavio dok nije došao njezin rođak i kazao nešto sumnjivo - priča Jan i dodaje da je to spomenuo svome sinu koji mu je kazao da je čuo trač kako je Monika nekada bila muškarac.

- Jedne večeri mi je priznala da je rođena kao muškarac te da je prošla operaciju za promjenu spola - kaže Jan i dodaje da mu se svijet tada srušio. - Bio sam prestravljen. Kao da me netko zlostavljao 20 godina - kazao je Jan.

Par još uvijek živi pod istim krovom, jer je sudac Janu zabranio deložiranje supruge. - No, živimo u odvojenim sobama i gotovo nikada ne razgovaramo. Neoprostivo je ono što je napravila mojoj obitelji i meni. Samo želim da nestane iz mog života - zaključuje Jan.

>>FOTO Koja je najljepša? Izgledaju kao žene, ali...

Komentara 7

TV
tvrtko
08:40 27.11.2012.

ovakav članak može baš svatko napisati,sa izmišljenim imenima i rekla kazala glupostima!

JA
jakobinac
23:34 26.11.2012.

U cemu je problem ? kako veli ljekar - disfunkcionalna erekcija

YU
yututu
23:32 26.11.2012.

Oh oh, vidi se da nisi prošao Novo-vaspitanje u rvacku, tada bi zNAO da su sve žene ustvari - muškarci bez brkova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije