Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znala peglati
Povratak na članak

Nakon 19 godina veze ostavio ženu jer je doznao da je - muško

Belgijanac je progovorio o "hororu" koji je proživio nakon što je doznao da je 19 godina bio u vezi sa ženom koja je u biti - muškarac.

Komentari 7

YU
yututu
23:32 26.11.2012.

Oh oh, vidi se da nisi prošao Novo-vaspitanje u rvacku, tada bi zNAO da su sve žene ustvari - muškarci bez brkova

VL
TV
tvrtko
08:40 27.11.2012.

ovakav članak može baš svatko napisati,sa izmišljenim imenima i rekla kazala glupostima!

VL
JA
jakobinac
23:34 26.11.2012.

U cemu je problem ? kako veli ljekar - disfunkcionalna erekcija

VL
SC
scharreny
09:06 27.11.2012.

Nije mu bitno što je bila odlična majka njegovoj djeci. Sebično smeće koje gleda samo sebe. Upoznao sam takvog švicarca. Čovjek je sad pred mirovinom. Cijeli život je išao na Tajland i dovodio si mlade cure. One bi ostale kodd njega po par godina dok ne bi stekle pravo boravka, a onda bi pobjegle. Tako je bilo i kad sam ga upoznao. Rekao je: "Nema veze, to meni i paše. Sad ću otići po drugu."

VL
NL
NLO
09:23 27.11.2012.

I to ti je pravo. Prevari te neka genetska dveijacija i to 20 godina i nikom ništ. Ko prvo ta osoba nije promijenila spol jer to nije moguće. Drugo lažno se prestavljala da je nešto potpuno drugo. Po meni koliko je muljao toliko godina robije, jer u protivnom nevidim i jednog razloga za nenasiljem. Trebalo bi uvesti vrlo oštar zakon da mora reći što je, jer žena sigurno nikad neće ni biti. Poštujem razne fetiše,ali ovo je po meni teško kršenje prava čovjeka, velika prevara i po meni sankcije bi morale biti izuzetno drastične trebalo bi kvalificirati kao silovanje na prjevaru.

VL
AL
alapača
07:14 27.11.2012.

ishod je trijumf za bivšu suprugu, a ovaj neka ne kuka jer sam je odabrao.

VL
RT
Rollo Tomasi
07:43 27.11.2012.

Kaj reći na ovo.. Aha, da... hahahahahahahahahaha!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.