Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Metković

Nakon 16 godina Jamba ugrozio mladi, nezavisni psihijatar Petrov

božo petrov
Facebook/BožoPetrov
20.05.2013.
u 18:15

Petrov je osvojio čak 45,78 posto glasova i očekuje pobjedu u drugom krugu. Želi dugoročnu strategiju razvoja grada Metkovića

Nakon 16 godina vladavine Metkovićem Stipu Gabrića Jamba ozbiljno je ugrozio mladi psihijatar Božo Petrov, koji je osvojio čak 45,78 posto glasova. Nezavisna lista MOST koju predstavlja registrirana je prije tek pola godine, a dobila je i devet vijećnika u Gradskom vijeću, što je za njih veliki uspjeh.

– Od starta govorimo da ne želimo koaliciju s bilo kime, jer i nemamo s kime, i mislim da je to presudilo da dobijemo toliko glasova, činjenica da nismo lagali ni obećavali brda i doline – objašnjava nam Petrov koji očekuje pobjedu u drugom krugu te upozorava sugrađane da utrka još nije gotova i da predstoji teških 15 dana. Iako su ga prije razne stranke pozivale da se aktivira u politici, odbijao ih je, a nakon što je shvatio da ne može promijeniti stvari kroz razne udruge kojima je pripadao, s drugim aktivistima odlučio se ubaciti u politiku.

– Stanje u Metkoviću u posljednjih 16 godina postaje sve katastrofalnije, ne znamo koliko grad duguje, poslovi se dijele po "rodijačkim" i drugim vezama. Mi u MOST-u smo prije izbora poslali poziv stručnjacima da zajedno smislimo dugoročnu strategiju razvoja grada do 2021. godine i ne želimo više ništa raditi stihijski – dodaje Petrov. Građanima su obećali da će, kada preuzmu vlast, najprije pozvati sve nadležne institucije i neovisne revizore da utvrde kakvo je stvarno stanje u gradu i to objaviti građanima te nakon toga krenuti s ozbiljnim poslom.

 

>>Lokalni šerifi diljem Hrvatske griju si fotelje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije