Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možete li zamisliti ovakvu vladu?
Povratak na članak

Najjači tim Milanovića i Plenkovića: Evo tko su aduti dviju najjačih stranaka za ministarske pozicije

Koalicija HDZ-a i SDP-a najavljuje se kao moguće rješenje postizbornih muka. Evo tko su aduti dviju najjačih stranaka za ministarske pozicije

Komentari 51

BK
branko-kockica
15:58 28.08.2016.

Anka Mrak-Taritaš, Orsat Miljenić, Branko Grčić, Mirando Mrsić, Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin, Krešo Beljak, Arsen Bauk, Neven Budak, Mihael Zmajlović...pa ovo je za udžbenik iz parazitologije. To su Milanovićevi aduti? Ajmo iskreno, da imate privatnu firmu, bi li vam palo na pamet u istoj zaposliti ove likove? Mislim, halo? Miljenić, Bauk, pa ti likovi u četiri godine nisu radili ništa, osim što su dokazali da nam ministarstva koja su vodili uopće ne trebaju. Bauk, lik koji je u četiri godine donio jedan gay zakon, protuustavno postavljao ćirilične ploče i od jednog lažnog popisa birača napravio dva popisa i to je sve što je radio četiri godine, i Miljenić koji je u četiri godine jedino napravio lex Perković i to dva puta, halo! Da ne spominjem da je potpuno neopravdano ispušten akademik Gordan Č. Maras.

VL
AM
AMD------------------------
15:57 28.08.2016.

nema hrvatska drugog experta,samo je puhovski expert?

VL
Avatar Frano1
Frano1
16:22 28.08.2016.

Razumno je pretpostaviti......? Ma koji razum, Muljanče je davno izgubio razum a ako ga Hrvatski narod izabere nismo bolje niti zaslužili, što više treba nam biti još gore!

VL
DU
Deleted user
16:23 28.08.2016.

Zmajlović i Dončić su aduti SDP-a? Jel se to autor zaje*ava?

VL
SM
SmellsLikeŠit
19:37 28.08.2016.

Nikad naprjed s te dvije stranke. Vidjeli smo na primjeru koalicije HDZa i MOSTa da je njima primarno postaviti svoje ljude u sou, policiju,HRT,Ustavne sudce,a da nisu zainterisirani za smanjenja svojih povlastica, reforme i slično...

VL
DD
ddh
21:13 28.08.2016.

Ako Hrvatski narod opet izabere Milanovica, neotaesanog i bezobraznog primitivca i njegove komuniste, onda je hrvatska prica za mene svrsena. Jer slijedece godine zivjeti pod rezimom tog prostaka i njegovih ortaka poput Beljaka ili Vrdoljaka i Pusicke bi znacilo cetiri izgubljene godine Zivota. Ako MIlanovic postane opet predsjednik vlade , onda meni i puno njih ostaje samo jedno. Rasprodati sve u Hrvatskoj, spakirati kofere i put pod noge. Zivot je prekratak, da bi se jos cetiri godine trpilo fizicko i dusevno izivljavanje jednog prostaka Milanovica i njegovih sljedbenika i gledalo Beljake, Bauke i Stazice. A i drzava Hrvatska sa Milanovicem na celu nema nikakvog smisla, a jos manje u tom slucaju ima smisla hrvatska putovnica. Cijeli svijet nas promatra kroz prizmu prostaka Milanovica i ako ga narod zeli, onda to vise nije moj narod. Zelim jednog dana umrijeti u miru u jednoj dostojanstvenoj i kulturnoj drzavi, a ne primitivnoj tvorevini podivljalog unistivaca Domovine druga Milanovica.

VL
MO
mobitel20
00:56 29.08.2016.

Ovo je SDPov placeni oglas zar ne !? U suprotnom, urednik to ne bi pustio jer je HDZ vise puta izricito izjavio da velika koalicija ne dolazi u obzir.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:29 28.08.2016.

kad ovo pročitam padne mi na pamet Kaligula,Neron...i ini vladari koje je narod izabra.Narod ono zaslužuje što izabere pa bili ludi ili pametni.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
17:32 28.08.2016.

ako ti je u nedjelju poslijepodne malo dosadno samo upali večernji portal.pa ovo je bolje od svakog SiFi filma.

VL
77
777CRO
17:13 28.08.2016.

Ko vlada SDP partijom ? Da li u toj partiji cetnika komunista aboliranih ima Hrvata i kako da ovi djeluju u samostalnoj Hrvatskoj državi ? U domivinskom ratu SDP partijaši su bili vojno pobjedjenji a onda abolicija i sada ponovo da vladaju ... Zločinac Račan je lustrirao ubijao i proganjao hrvatske branitelje uz pomoć mesica, Jovanovića, ostojica, pusica, josipovica , Pupovca, grcica , stanimirovica , Milanovica ... Kako je ovo moguce ?

VL
AU
aunick
16:16 28.08.2016.

Izgleda da je zemljotres u Italiji zdrmao i ljevake hrvatske politike. Nesto him tlo pod nogama nije sigurno. Od kada i zasto bi oni bili darezljivi i nudili na podjelu necega sto oni mozda mogu osvojiti. Kumunjarsko je dijeliti ono sto se nekome oteo a ovi bi isli jos dalje pa bi prisvajali sebi pravo i na ono sto je jos na dugom stapu. Petrov je HDZ doveo do beznadje a Milance be ga gurnuo u pakao. Karamarko je trebao sa Bozom biti mlogo tvrdji. Trebao mu je dati prava proizasla iz broja njegovih poslanika i nista vise. Trebao ga je staviti u poziciju ili da prihvati da bude konstruktivan asistent ili ga gurnuti Milancetu. To i sad ako vrijeme to bude iziskivalo treba da ucini Plenkovic. Svaki rad sa SDP-om je gubljenje vremena i to biracima se mora reci, krajnje je vrijeme. Tko hoce Milanovica i njhegove neka izvole, bolje i ne zasluzuju. Sad se u sudsjedstvu, a i dalje, govori da je Milanovic jednostavno b..ala. Ako ga ponova izaberete taj naziv ce se prosiriti i na vas.

VL
HE
hellen
19:40 28.08.2016.

,,Veći problem od toga tko bi bio premijer bila bi podjela resora između dvije stranke´´ - pojednostavljeno u prijevodu tko ce raditi a tko naredjivati

VL
ST
stefj
09:41 29.08.2016.

Jao, Milanovićevi aduti... Hrpa nesposobnih pojačanih Krešom Pajserom. Ma dajte, taj kadar je dokazano nesposoban, naročito Grčić sa svojim analizama koje su nas koštale milijarde i dovele do situacije gdje smo trenutno... HDZ kadar je nepoznanica, nešto malo se zna o Tolušiću, da je uspio povuči nešto novca, Klimanu da nije naštetio turizmu, Butkoviću da je kažnjavao HAC i Mariću da se kuži u financije. No za sada bez većih poteza, ali i bez nekih velikih grešaka... No takve koalicije nisu nešto perspektivno, pa pogledajte koliko si Most i HDZ podmeću. Što mislite, kako bi to izgledalo kada bi to radili SDP i HDZ? Doduše, Most je izrazito destruktivna stranka, kojoj je važnije negdje zeznuti HDZ nego nešto napraviti...

VL
OB
obivankenobi
09:27 29.08.2016.

Zar ne bi bi "bolji" ministar kulture stazic???

VL
NE
Neonacionalist
07:13 29.08.2016.

Ja imam bolju ideju , zašto ne bi bili bez političke vlade u svojevrsnoj anarhiji , državne službe neka vode službenici i činovnici i to birani po stručnosti na javnim natječajima , mogli bi se oformiti savjeti građana koji ćee nadzirati njihov rad i izmjenjivati se svakih recimo šest mjeseci , važne političke odluke bi se donosile na referendumima dakle izravnom demokracijom a ne da nam političari obečavaju pred izbore jedno a onda rade nešto sasvim drugo kada dođu na vlast .

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:28 29.08.2016.

Kakve gluposti govorite HDZe. I SDPe koalicije toliko je moguca kao voda I ulje.

VL
KA
KaNiDora
11:10 29.08.2016.

ovo je toliko smiješno da nema smisla komentirati, nebuloza do nebuloze

VL
GO
golub
19:41 28.08.2016.

Mogu zamisliti kao povrat u jednoumlje.

VL
HU
Hubbes12
19:05 28.08.2016.

Ma nece plenkovic ici u veliku koaliciju s milanovicem

VL
NE
nevažnost
19:38 28.08.2016.

Repriza? Kao u teletabisima. Opet i opet jedni idrugi isto...Beskonačan dan...Vlada se sastavlja u siječnju?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.