Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pištolj ukrao iz sefa
Povratak na članak

Ubio majku i oca pa se time 'hvalio' na tulumu. Ušao je u Mercedes i dovezao do Zagreba...

Tin Šunjerga (19) ubio je majku Silvu i oca Marina hicima iz očeva privatnog pištolja. Ukrao ga je iz sefa. Kasnije je pucao i na tulumu

Komentari 58

SN
SNV
21:36 27.03.2017.

ćaća policajac,ujak policajac,mali se drogira ko i pola Vodica i dilerima niko ništa nemožr,,,Mexico

VL
Avatar Milokliz
Milokliz
22:07 27.03.2017.

Da je kramp, lopatu i vreće cementa dizao umjesto srednjeg prsta do ovog ne bi došlo...

VL
DU
Deleted user
21:47 27.03.2017.

To je sin. Takvih je masa koji žive s roditeljima a ne stide se. Ali i roditelji su krivi jer svoju djecu ne osamostaljuju. Raste jedna generacija bez jaja...

VL
DU
Deleted user
22:09 27.03.2017.

Ma recite Vi meni koju kaznu mora dobiti ovaj umobolni mladić, koji je majci pucao s leđa u potiljak i nakon toga oca hladnokrvno izrešetao u garaži.I zbog čega ??? A nakon toga otišao na tulum???? ovu živinu treba po kratkom postupku osuditi i riješiti po kratkiom postupku ili nekom sporom postupku da nitko ne zna, samo neka živ ne izlazi iz bukse niti pod koju cijenu.....

VL
TA
Tag
22:28 27.03.2017.

Nevjerovatno.Ovaj njegov prijatelj Ivan je bio u autu kada je ubio mater.A kazu da je pjesice otisao kuci koja je udaljena dva do tri kilometra.Znaci pola sata .Ovaj Ivan je mogao policiju da nazove bar da se spasi otac ako nije znao da ce ovaj ubiti mater.Ali vjerovatno je sve znao kad je sutio.Pa kakva je to mladez.A ovamo pricaju pristojan, dobar .Ovaj Ivan bi trebao robijati za suucesnistvo u ubojstvu.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:02 27.03.2017.

ubiti majku s leđa i onda otići na party. A što reći za ovog drugog koji je to vidio. Kakva je to ekipa bolesnika.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:37 27.03.2017.

Koliko sam ja shvatio, bilo je upozorenja i naznaka na devijantno ponašanje, ali su izgleda svi zakasnili reagirati, od roditelja koji nisu htjeli priznati problem, do svih ostalih institucija. Nama se mladež drogira a mi ništa po tom pitanju ne poduzimamo, prije 10 godina tv emisija istraga je snimila vrlo autentičan prilog o zagrebačkoj zlatnoj mladeži, koja sa potpunim strancem šmrkaju kokain (andol) u autu, od onda stvari su samo krenule na gore. Najveći problem je što izoliramo ljude koji nam pokušaju otvoriti oči sa istinom.

VL
Avatar sv.ilija
sv.ilija
21:42 27.03.2017.

Tlačite ljudima mozak više sa tim šunjergom pišete već tri dana o njemu sve ste već napisali dosta više, jer sad moram znat šta je radio 19 godina šta je jeo, pio, gdje spavao, gdje izlazio itd..

VL
VA
Vanda
21:52 27.03.2017.

Po svima zakonima ovaj bi trebao odgovarati za dvanaest kaznenih djela a novinari navode samo 2 ubistva jer kobajagi ako uzmes ocev pistolj koji je lehgalno na ocu to je onda legalno. Bjezati sa automobilom isred policije izgleda nije krivicno djelo samo prekrsaj kao da nisi upalio zmigavac na krizanju. I to da ne uzimam previse prostora. Dragi novinari pisite kao je bio divan momak iz prekrasne porodice tako cete pomoci nasoj djeci da zive u velikog zabludi a to je hrvatska pravna drzava.

VL
Avatar Abcda
Abcda
23:18 27.03.2017.

Za sve je kriva droga. Trazite dilere !! Ako smijete .

VL
UV
Uvjekprotiv
22:47 27.03.2017.

Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve slucajeve!

VL
SM
san.martino
21:48 27.03.2017.

Kakvo nam je stanje u drzavi,bojim se da je ovo tek pocetak!

VL
DO
doktorica
01:04 28.03.2017.

droga mu je spržila mozak,a nešto je vjerojatno i u genetici

VL
JU
juramrki
06:36 28.03.2017.

nemogu vjerovati kako mještani ovdje tvrde koji ga poznaju da je on bio dobar momak ,tko je pogledao njegov fejs profil i njegove objave ,a ja sam ga sad pogledao ,može se zaključiti da je on čisti sotonista , psihopatata tipa narcisoidan ,koji ne upravlja svojim razumom ,njegovim razumom upravlja -sotona- zato se ne treba ćuditi što je on takve stvari napravio ,da nije pobio roditelje već bi nekog drugog upucao ,jednostavno ,nije se mogla izbjeći ta njegova zla namjera. on je duboko zagazio u okultne stvari ,a tu nema povratka.

VL
UU
uhljeb u holdingu
09:48 28.03.2017.

Padao razrede, pucao se drogom, kroz fotografije opisivao svoj karakter, i nitko ništa nije kopčao. Inače fin neki momak, duša, za poželjeti sin svakoj majci.

VL
DU
Deleted user
22:38 27.03.2017.

ovi svi koji su doselili s bosne imaju ubojsva u familijama od prije kao da su ukleti,sinko falio si se nakon ovog cina scim ces se sada falit .,bilo bi bolje da si i sebe rijesio bilo bi ti mnogoo lakse u zivotu kojeg neces zivjeti nego patit i na kraju skoncat u jadu i velkoj patnji ,ta patnja ce te proganjat i na drugom svijetu kao i mnoge slicne tebi nazalost tako ce biti sam si se osudio bez obzira sto ce ti ljudi suditi

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:30 28.03.2017.

lik je ocito psihopata i treba ga uklonit iz drustva zauvijek, jer ako je u stanju ovako hladnokrvno smaknut roditelje, bez problema ce ubit bilo koga zbog bilo cega i nece ni trepnut - na zalost vec citam neka misljenja psihologa i psihijatara koji govore da treba ispitat dali je bilo olakotnih okolnosti zbog smanjenje ubrojivosti uslijed droga ili slicno - ma kakve droge, mali je psihopata, to je ocito genetski ali je preskocilo jedan narastaj (ako je istina da mu je i djed ubio svog oca) - moze se raspravljat koliko su tu roditelji pogrijesili u odgoju, ali sumljam da se iz takvog genetskog materijala moze stvoriti ljudsko bice...moglo ga se drzat podalje od oruzja ( a ne mu gradit paint ball streljanu), ali tesko da bi to pomoglo, taj bi ubio prije ili poslije jer nema nikakav osjecaj za tudji zivot niti empatije ili kajanja...najgore je sta ce prije ili kasnije izaci iz zatvora i siguran sam da mu jadni otac i majka nisu zadnje zrtve...

VL
Avatar KIopp
KIopp
22:15 27.03.2017.

Trebalo bi i ovog Tabulu uhapsit.

VL
AL
Alkana
06:57 28.03.2017.

Kakav jadnik i chreten! Što nije sebe ubio?

VL
YZ
yambra.zg
00:13 28.03.2017.

niti droga,niti alkohol nemaju veze sa ovom tragedijom.to su samo isprike za radit gluposti i ovakve tragedije.po kratkom postupku,40 god,(max)kazna i bok.izaso bu sa 59god sto je "bolje" od dozivotne.ako ostane ziv(kaj sumnjam),izaso bu van i prozivio bu pakao kad skuzi da je citav zivot proveo u buksi,zato kaj si je ubio tatu i mamu:(!!metak je za njega blaga kazna.tek mu sad pocinje pakao:)!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.