Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dokazi

Na suđenju za Pukanićevo ubojstvo svjedočit će i S. Subotić?

pukanić
PIXSELL
26.05.2010.
u 17:32

Sudsko vijeće odbilo je zahtjev obrane da se sasluša i umirovljeni general Vladimir Zagorec.

U nastavku suđenja optuženima za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića obrana je danas zatražila ispitivanje umirovljenog generala Vladimira Zagorca i crnogorskog poduzetnika Stanka Subotića.

Njih je kao moguće naručitelje ubojstva spomenuo prvooptuženi Robert Matanić. Sudsko je vijeće ustanovilo da Zagorca ne treba ispitati, a o Subotiću će odluku donijeti tijekom suđenja. Odbijen je zahtjev da se ispita bivša ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt, kao i prijedlog da se čita kaznena prijava protiv nepoznate osobe koja je ucjenjivala Đurovićeva brata. Sud neće tražiti ni podatke nizozemskog zatvora u kojem je 2006. godine bio pritvoren Sreten Jocić, trenutačno optužen kao glavni organizator Pukanićeve likvidacije.

Obrana je od sudskog vijeća zatražila i novo telekomunikacijsko vještačenje. Smatraju, naime, da analiza kretanja optuženih samo prema lokacijama baznih stanica na koje su locirani njihovi mobiteli nije precizna. Suđenje se nastavlja idući tjedan ispitivanjem novih svjedoka. Među njima će biti i bivša djevojka Roberta Matanića koja ga je posjećivala u zatvoru u Srijemskoj Mitrovici.

Komentara 2

IZ
idemo_zajedno
18:20 26.05.2010.

\"OKRECE SE KOLO SRECE\" Oprostite NESRECE kada treba ispitati i Vladimira Zagorca,pa Vesnu Skare Ozbolt,ocito je velika sumnja sprege......****Gdje ima dima,ima i vatre!!!!!!

ST
standup
18:40 26.05.2010.

triba podici Zid, prema Balkanu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije