Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenik

Na suđenju Paravinji pregledane snimke nadzornih kamera

Paravinja (1)
Duško Jaramaz/Pixsell
20.09.2012.
u 15:34

U Šibeniku je nastavljeno suđenje Draganju Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i teško ubojstvo Antonije Bilić

Pregledavanjem snimaka s nadzornih kamera na cestama kojima je vozio 7. lipnja 2011. godine, na Županijskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje Draganju Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i teško ubojstvo Antonije Bilić.

>>Paravinja nije reagirao na apel i ponudu oprosta obitelji Bilić

Umjesto pregleda i utvrđivanja stanja spisa, koji sadrži više od tisuću stranica pisanog materijala, Paravinjina odvjetnica Ankica Giljanović inzistira na njegovu iščitavanju. Odvjetnik Vinko Ljubičić, koji zastupa obitelj Bilić, na šibenskom se sudu nije pojavio na posljednja dva ročišta jer detaljno iščitavanje spisa smatra suvišnim budući da ga sve strane ionako već odavno imaju u svojim uredima.

Suđenje se nastavlja sljedeći tjedan.

Komentara 1

CH
chemica
14:45 21.09.2012.

Svaka čast odvjetniku. Mogao se pojaviti na ročištu, samo da pokupi honorar, a nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije