Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema odgovora

Paravinja nije reagirao na apel i ponudu oprosta obitelji Bilić

antonia bilić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.09.2012.
u 14:19

Obitelj Antonije Bilić želi doznati što se dogodilo nestaloj 17-godišnjakinji

Apel obitelji Bilić, koja je nakon prošlog sudskog ročišta posredstvom svog odvjetnika izjavila da je spremna i oprostiti samo da dozna što se dogodilo s njihovom Antonijom, ostao je bez rezultata. Dragan Paravinja, optužen za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić, kako nam je rekao odvjetnik Vinko Ljubičić, na taj apel nije reagirao. Na suđenju na šibenskom Županijskom sudu pojavio se Antonijin otac Mile Bilić, no nije htio komentirati kakvu presudu očekuje za Paravinju.

>> Paravinji presuda u rujnu, Antoniji još uvijek nema traga

Inače, prema nekim najavama, ovo za javnost zatvoreno suđenje trebalo je završiti u rujnu, no zbog zahtjeva odvjetnika Dragana Paravinje da se iščitaju svi dokazi, a riječ je o više od tisuću stanica, sudski postupak dodatno će se odužiti. Da će zahtjevom Paravinjine odvjetnice Ankice Giljanović o čitanju svog dokaznog materijala nakon vještačenja dodatno porasti troškovi suđenja, potvrđeno nam je na šibenskom Županijskom sudu.

– Nakon što se sve pročita, slijedi Paravinjina obrana pa tek nakon toga završne riječi i presuda – rečeno nam je.

Antonia Bilić viđena je posljednji put na Čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine i svaki trag gubi joj se ulaskom u kamion osuđenog silovatelja Paravinje. U njegovu su kamionu pronađeni tragovi krvi 17-godišnje Antonije.

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:34 13.09.2012.

Ima toliko efikasnih metoda......... Nije toliko bitna osuda, koliko je bitno da monstrum kaže bar gdje je Antonia.

OB
-obrisani-
14:44 13.09.2012.

Za razliku od procesuiranja stotina branitelja, prema ovom četniku rvacki organi nisu primijenili član zakona o KP, po kojemu su i priznanja iznuđena torturama - zakonita

RE
REFICUL
14:59 13.09.2012.

Nisu još isušili Jadransko more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije