Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se obogatila obitelj Mamić
Povratak na članak

Na račune Zdravka i Marija u četiri godine sjelo 19 milijuna kuna

Nakon Modrićeva transfera u Tottenham, 2,2 mil. eura isplaćeno tvrtki koja tada nije postojala

Komentari 149

PP
Pro Patria_
04:07 23.11.2015.

Drugarice Jakelic ispeci pa zavezi!! Sta bi htjela da drugovi ocerupaju Zdravka i posalju ga na zavod za zaposljavanje? Reci mi sta bi drzava imala od toga? Kad sve znas reci urbi et orbi koliko je platio poreza i PDVa!?!? Cuo sam da je Billy Gates osudjen na 380 godina robije jer mu dnevno na racun dolaze milijuni dollara! Kad sve znas reci mi koliko Eura zaradjuje Silvio Berlusconi???? Zdavkov magnum crimen je sto je dobar businessman i sto dobro vodi Dinamo a to smeta jugo klosarima!!

VL
BL
blukac3
01:26 23.11.2015.

U GNK DINAMO je prosjecna placa +/- 300.000 kuna,Ekonomska politika GNK DINAMO je da stvara bogate radnike. Ostali stvaraju u svojim poslovnim carstvima izrabljene-pokradene i kreditno zaduzene radnike sa prosjecnom placom od +/- 5.000 kuna. Ti danas propituju GNK DINAMOMO jer ga zele uzeti,jer je novcano plodonosan,jer daje novac. Za taj cilj smeta Zdravko,medutim naici ce na jos jacega igraca koji stoji iza Zdravka,a to je Mirko Barisić,stvarni gospodar i vizionar Hrvatskoga Prvaka.

VL
BO
Bogodol
08:23 23.11.2015.

Kamo sreće da je više Mamića i da u svim nogometnim klubovima od prve lige do županijskih liga. Novinarka ne razmišlja da su Mamići uložili novac u razne Modriće Eduarde te iz njihovog uspjeha se naplatili, a novinarka ne zna da su Mamići silan novac uložili u stotine drugih koji su bili mućak i nisu vratili ni uloženo u njih. Zdravko je specifičan po svom ponašanju no "Bog je stvorio svakakvih da mu ne fali nikakvih" no da su Mamići komunistički nastrojeni tada bi bili prihvatljivi za sadašnju vlast i sudstvo, ali pošto nisu sotonizira ih se. Nitko ne postavlja pitanje HNS-ovihpolitički postavljenih uprava po državnim poduzećima koji svojom ne sposobnošću uništavaju i uništit će tisuće radnih mjesta u poduzećima, ali se sa javnih medija neke sotonizira (u biti prave ljude), a neke forsira (ne sposobne i pokvarene) i prikazuje ih se kao dobar izbor te se time manipulira i narodu ispire mozak, što se vidi po rezultatima izbora i sada post izbornim igrama, UDBA profesionalno odrađuje posao i ima mora se priznati dobre rezultate (nadam se da mi zbog spomena Udbe VL neće izbaciti komentar kao što se u zadnje vrieme dešavalo).

VL
RA
ravko1952
09:12 23.11.2015.

Zamislite naslove u našim vrlim medijima..... u mjesec dana na račune Tedescija i Todorića sjelo nekoliko milijardi kuna.... možeš samo misliti. No nikada se ne zna.

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:22 23.11.2015.

znate u cemu je problem hdz i most su sklopili koaliciju a vi zakljucite sta zdravko ima s tim?Zasto "pametni"zoran se nije obogatio pa makar i nepšosteno?za to treba imati nesto u glavi

VL
PP
Pro Patria_
06:24 23.11.2015.

.... Marsijanac nadam se da ne mislis na mene kad kazes "bot" jer ja nisam niciji bot nego slobodni strijelac koji zivi na relaciji Osijek- Melbourne zavisi do sezone! Sad za sad sam u Melbourneu kod strica i umirem odod dosade jer stric ne ide u ribolov zbog lovostaja na cuveni murray cod!! Ako slucajno mislis da sam ja bot think again, ja sam samo anti jugo i to je to! Ako ne mislis na mene onda Je to different story!! Pozz domoljubima from Victoria!!

VL
MS
mare_split
02:13 23.11.2015.

'Kupus' od samo naoko povezivih podataka ili kraće: ništa od toga! USKOK svoje 'dokaze' temelji na 'nalazu' 'financijskih amatera', osobnom jalu umne sirotinje i 'nepostojećim uslugama' koje nisu materijalne i stoga nisu niti dokazive! Jadno! ... A da je bilolo puno 'love', u to ne treba nitko sumnjati: Dinamo je tvorac dobrih igrača kojih je cijena visoka! ... Pojasnit ću i 'nesrazmjer' 3.500 kuna Krotine plaće! Da, moguće je s malim primanjima učiniti velik posao! Kako ... pitajte 'rockfelere' ... ima ih diljem svijeta! Ništa! Još jedna bezvezna igrica bjesomučnih progonitelja uspješnih Hrvata!

VL
PP
Pro Patria_
09:02 23.11.2015.

I sedmi dan Bog stvori Hrvatsku i u njoj Mamice, Dinamo i Vatrene koje ni vrata yugopaklenena nece nadvladati! Uzalud vam trud trubaci jer cuva Bog Hrvata svog! Zdravko ima vise pameti u malom prstu nego vi svi skupa ua u vasim tikvarama za koje mislite da su vam glave! Zato je kriva genetika, cuo samod starih ljudi da se od go...a ne moze napraviti pita,i ja se s time slazem 100%!! Pozz domoljubima iz Victorie!!

VL
PP
Pro Patria_
09:23 23.11.2015.

Anticenzura ako ne riknes od ljubomore i mrznje prema Hrvatima zivjet ces milijun godina, ja ti zelim da riknes sto prije od zla roda nek' nema poroda! Zivjela vjecna Hrvatska, zivio Zdavko Mamic, zivjela KGKitarovic, zivio HDZ, smrt hrvatskim neprijateljima!a! Boze cuvaj Hrvatsku!!!

VL
MS
mare_split
02:15 23.11.2015.

Članak je u funkcoji Zoke koji se je 'negdje' sakrio! Zašto! 'Šmrkavac' jedan! Kriza je u pitanju!

VL
PE
perfa57
09:06 23.11.2015.

Stara koministička škola. Piši kako je bogat da ga čitatelji zamrze.

VL
Avatar comparator
comparator
07:40 23.11.2015.

Zanima me na koji način Rijeka Hajduk i ostali klubovi kupuju strane igraće i iz kojih izvora prikupljaju sredstva za trenere i sl. Mislim da je sport u cjelini ,a i ostala privreda još u "pelenama" što se tiče stvarnog pristupa slobodnom tržištu. Za takvo stanje je kriva jedino država jer nije oslobodila principe poslovanja kojim bi se transparentno moglo poslovati. Hrvatska nije kapitalistička država nego nekakva socijalistička bljuvotina bez smisla i načina. Izgleda da zakon vrijedi jedino za sirotinju .

VL
LE
LeonardS
06:00 23.11.2015.

Pa takvih po Puli i Istri imaš na kamare koji imaju ne srazmjernu korist pa ih porezna ne dira ?

VL
DI
dinol
11:47 23.11.2015.

Profesionalni nogomet je osim sporta veliki business. Railola, Ibrahimovicev agent, je samno na tranferu Ibrahimovica zaradio 8,5 miliona EURA. Vi "objektivni" novinari nijansirajte malo sliku Mamica i navedite koliko novaca je zaradio GNK dinamo na svim tim transferima, koliga jeje novaca uslo u Hrvatsku i postroseno u Hrvatskoj zahvaljujuci svim tramferima u kojima je sudjelovao Mamic. Bilo bi interesanto i kada bi "objektivni" novinari barem pokusali istraziti i objasniti gdje je nestalo 110 miliona kuna od privatizacije Hajduka 2009 do 2014 godine. O tome se nikada nesto konkretno nije napisalo. Izvolite gospodo ili mozda drugovi novinari, dajte si malo posla.

VL
PP
Pro Patria_
11:03 23.11.2015.

U autobus "Centrotrans" Sarajevo u Mostaru udje razbojnik Hrvat i kaze ovo je pljcka, daj te novac, zlato sto god tko ima, javi se putnik i kaze covjece ja sam Hrvat ko i ti, nato ce bandit gospodine ovo jee pljacka a ne popis stanovnistva! Pogodili ste razbojnik je bio Zdavko Mamic s glavom i bradom i pistoljem:)))) SIPA je raspisala tjeralicu za njim:)))))

VL
BE
beitsche
07:27 23.11.2015.

Zanima me koliko trazi prosjecni novinar za jedan clanak.onak malo u pozitivi da se napise par lijepih rijeci o nekome,,kao i pjevaci uzme se kuverta a porez nek drugi placaju

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:23 23.11.2015.

Znači klub je platio 2,2 milijuna eura za posredovanje pri transferu firmi koja nije ni postojala u trenutku kad je transfer realiziran? He he, što sve neće isplivati... sad čekamo "Tatičare" da nam objasne kako mi ne razumijemo način na koji se rade transferi, kako je ovo sve urota Udbe protiv Svetinje, ne bi Tata Mamić krao, on je domoljub, donator, počasni član Minken bojne...

VL
CO
Cowlinda
14:38 23.11.2015.

Vidi ti pokrstenog srbina kako maznjava lovu,ooppppaaa!!!

VL
DU
Deleted user
13:05 23.11.2015.

Kad čovjek pogleda broj štovalaca Z.M., ne može nego ostati začuđen kako mu stranka nije dobila 1298 mjesta u Saboru

VL
PP
Pro Patria_
11:44 23.11.2015.

svecenik @ druze "velecasni" odmah na ispovjed, Mamic je iz Suice s ne Tomislavgrada!! Suica je blize Kupresu nego Tgradu! Ti si bubno i ostao ziv, druze "velecasni"!!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.