Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Na pješačkom naletio na pješakinju i pobjegao

prometna policija
Dragutin Šantoši
26.09.2010.
u 16:25

Nepoznati automobil naletio je na M.M. (21) koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu u subotu u 21 sat u Ulici kneza Porina u Velikoj Gorici i lakše ju ozlijedio.

VELIKA GORICA - Nepoznati automobil naletio je na M.M. (21) koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu u subotu u 21 sat u Ulici kneza Porina u Velikoj Gorici i lakše ju ozlijedio.

Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju. Nepoznati vozač napustio je mjesto događaja bez da je obavijestio policiju. Mole se očevici nesreće da se jave na brojeve 192 ili 622-1144.

Ključne riječi

Komentara 2

MP
mparac3
22:57 26.09.2010.

Mozda je rijec o policajcu koji je jurio na intervenciju.....

MI
minos
22:12 29.09.2010.

ako su napuknuce lubanje lakse ozljede, onda stvarno... a tom vozacu porucujem neka mu je sa srecom, da i danas sutra njega tako neko zgazi pa pobjegne ako imas imalo savjesti, javi se policiji, jer ako te nadje neko drugi,i, htjet ces da te nasla policija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije