Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosidba

Na Maksimiru zaprosio djevojku pred 36.000 gledatelja

prosidba
Goran Stanzl/Pixsell
13.07.2011.
u 21:58

Na semaforu na Dinamovom stadionu osvanuo je natpis "Tereza, hoćeš li se udati za mene. Josip"

Tijekom utakmice drugog pretkola Lige prvaka u kojoj svoje snage Dinamo odmjerava s azerbajdžanskim Neftičijem, jedan je navijač preko semafora zaprosio svoju djevojku.

Na semaforu je, naime, osvanuo natpis "Tereza, hoćeš li se udati za mene. Josip". Iako prosidbe na  zagrebačkom stadionu u posljednjih godinu dana nisu toliko neuobičajene, je li Josipu uspjela ova pred čak 36.000 gledatelja, ostaje nam samo za pretpostaviti. 

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
22:37 13.07.2011.

>:-)) Nek im je sa srecom,samo da nije bilo vise, slobodnih Josipa i Tereza na tribinama,i ne dodje do zabuna...?!

MI
Misericordia
00:09 14.07.2011.

Haha...možda je trebao dopisati bar jedan OIB :D A koliko košta ovakva prosidba? To je dobro rješenje za sve one koji se boje to izustiti naglas ahahaha.... A gdje je prsten ?!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:24 14.07.2011.

nije mi rekla da se udaje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije