Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usmrtio ga klijent

Na prepunom groblju oprostili se od ubijenog odvjetnika Vlatka Vidakovića

pokop vlatka vidakovića
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
25.03.2015.
u 16:31

Paradoksalno je da je žrtva iste one osobe koju je uspješno zastupao u kaznenom postupku – kazao je Dubravko Marjanović, čelnik Odvjetničkog zbora Osijek

Odvjetnik Vlatko Vidaković (61), kojega je u ponedjeljak u uredu usmrtio bivši klijent Viktor Tolj pa presudio i sebi, pokopan je na Centralnom groblju u svom Osijeku.

– Vlatko je bio pragmatičan i efikasan odvjetnik. Nikada nije ni o kome rekao ružnu riječ, nikoga povrijedio niti kome zavidio. To su vrline velikih ljudi. Paradoksalno je da je žrtva iste one osobe koju je uspješno zastupao u kaznenom postupku – kazao je Dubravko Marjanović, čelnik Odvjetničkog zbora Osijek, na prepunom groblju.

>> 'Imaš pištolj? Reci koliko trebaš da skratimo priču'

>> Ubijen odvjetnik Vlatko Vidaković, sudac iz RTL-ove 'Sudnice'. Ubio ga bivši klijent!

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:30 25.03.2015.

Najgore od svega je što je kčer gledala sve i kažu da su jauci ledili krv u žilama...ne ponovilo se

Avatar salko1951
salko1951
16:50 25.03.2015.

Groblja su prepuna.

MP
mparac3
18:09 25.03.2015.

3 godine zatvora, za protupravnu naplatu duga, nije bas uspješna obrana-toliko se, u prosjeku, dobiva za pokušaj ubojstva, a guzonjini sinovi, u RH, toliko dobiju i za ubojstvo (i to ako). Stalno se naglašava činjenica da je Tolj bio ajkulin klijent (sto zvuči kao-pacijent), a presucuje da je Tolj bio vlasnik prostora u kojemu je ovaj obavljao svoju djelatnost, i da je, najvjerojatnije, novčani potrazivanje uzrok sukoba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije