Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media na sudu
Povratak na članak

Mravak: Slušao sam Barišića jer bi me u protivnom smijenili

Mravak je od USKOK-a dobio tzv. oprosnicu koja ga štiti od kaznenog progona u ovom predmetu

Komentari 42

Avatar dariodario551
dariodario551
08:24 11.09.2012.

Mravak je Lopina a SAnader je Nevin

VL
SJ
Sheks-Jaca
08:43 11.09.2012.

Dakle njih 600 je dobilo il će dobiti oprosnicu jer su donirali stranku da bi kupili vlastiti položaj ....blago onom koji piše takve oprosnice...

VL
BR
Bruška
09:55 11.09.2012.

Pošto HDZ i stršni Sanader više nisu na Vlasti a valjda dok su zatvorenio ne prijete smrću bivšim sljedbenicima predlažem da se ponudi: - svim bivšim HDZ članovima da priznaju prljave poslove o kojim imaju saznanje ili su ih kao "pravi rodoljubi" propustili prije prijaviti DA IH SAD PRIJAVE Ako se uhvate iza predloženog roka da im se to uzme kao otežavajuća okolnost. Primjer: Kalmeta je s vozačem ucijenio direktora HAC-a da da Livakoviću AUDI S5 . Tužilaštvo nekim čudom dođe do istog djela . Kazna se povećava zbog neprijavljivanja ucijenjenog direktora te se isti svrstava u gori položaj od lopova koji su ga ucijenili. Svojim dodvoravanjem " pravi hrvatine" su uništili ovu zemlju i red je da im se to naplati iz nemale imovine steknute dodvoravanjem i ulizivanjem Vlasti ( nije bitno kojoj SVE SU ISTE i vole poltrone).

VL
MB
mr_brown
09:57 11.09.2012.

zašto su jarnjak i kalmeta još na slobodi???

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
09:58 11.09.2012.

Svi lopovi dobili oprosnice i sjede na klupi za svjedoke. Na kraju će ova sudska trakavica završiti sa oslobađajućom presudom za Iveka i comp. zbog nedostatka dokaza. E onda će uslijediti odštetni zahtjevi u milijunskim iznosima.

VL
OB
-obrisani-
10:09 11.09.2012.

Postoji li neki HDZ-ovac s kičmom?

VL
AR
ArsenT
10:15 11.09.2012.

Mravak: Slušao sam Barišića jer bi me u protivnom smijenili --- Majke ti?!

VL
JO
Joli
10:19 11.09.2012.

Smijenili bi te? Smijenili? Zato si pristao biti kriminalac? Da te ne bi smijenili? Jebo te onaj koji ti je dao oprosnicu!!! Da je prava država već bi nosio gaće na štapu, a na sud bi dolazio s kuglom oko noge! Pitam se kako bi ovakve tretirali tamo gdje za krađu bicikla sjeku šake a pljačku šalju rodbini račun za metak. O zemljo!

VL
ŽA
žalosnababanarikača
10:24 11.09.2012.

Cosa Nostra, Ndrangheta, La famillia, Zetas, Ruska mafia, Albanska Mafia, HDZ, HDZ BiH, Srpska mafia, ....

VL
DU
Deleted user
10:26 11.09.2012.

Joli Slažem se

VL
DU
Deleted user
10:29 11.09.2012.

I nije ga sramota takvo nešto izjaviti, bagra banditska, samo joj je do osobnog probitka, a država neka propada. Treba im svima još suditi za izdaju države i njenih vitalnih interesa, jer su pljačkajući neposredno ugrozili opstojnost RH.

VL
NO
norahs
10:31 11.09.2012.

"Mravak: Slušao sam Barišića jer bi me u protivnom smijenili " ************************************************************************ To bi doista bila najveća tragedija za ovaj svijet, čak veća od svih milijardi koje su pokrali... Sve, sve su bili u stanju učiniti samo da ih nee smijene... Fuj, jadni bijedni birokratski crvi bez obraza i svog JA!!! Polu-lopovi kao i bivši šef, samo s manjim mudima! Što sve ova napaćena država ne financira?!

VL
DU
Deleted user
10:32 11.09.2012.

Ma ne bi te ni postavili da su mislili da nećeš slušati.

VL
BR
Bruška
10:32 11.09.2012.

Zdrav razum mi govori da bi i o PLIVI netko imao naknadnu pamet. - Belje - prodaja poloprivredne zemlje i prenamjena - HEP i privatne vjetroelektrane - župani i koncesije na pomorsko dobro - šljunčare - rudna bogatstva - Šume i bandere od kesten za Čobankopvića i sina i td. Dajmo im rok da do 1.1.2013 prijave nepravilnosti i krađe za koje su znali i koje su zataškali zbog dodvoravanja Vlasti koja ih je postavila. Nakon tog roka , svim sredstvima po njima!

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
10:43 11.09.2012.

"SLUŠAO SAM BARIŠIĆA, JER BI ME U PROTIVNOM SMJENILI". E vdiš, ako je ovo tvoja izjava, onda si jednako kriv, ako ne i više kao Barišić. Znači bitnija ti je bila fotelja od poštenja. Ja bi ovoga poveo na hlađenje bar 3-4 godine. Sramota.

VL
OB
-obrisani-
10:51 11.09.2012.

neću čitati što je dalje rekao jer naslov je dovoljan . sam tvrdi da je kukavica i da bi za svoju korist đavlu dušu prodao - zašto mu vjerovati da ovaj put nije prodao sebe uskoku?

VL
DU
Deleted user
10:54 11.09.2012.

Taj lik se nagodio s Bajićem i ostatkom pravosudnog šljama. Kakvih li vjerodostojnih svjedoka. Čovjek se boji da "bi ga smjenili" pa se je upuštao u svaki lopovluk kojeg je on smatrao "naredbom". Da taj lik ima ikakve moralne vrijednosti u sebi rekao bi tim koji su mu "naređivali i prisiljavali ga" da njemu sve to njegova savijest ne dopušta. Tad bi i afere izbijale ranije na vidjelo i ne bi bili sada u močvari lopovluka do grla nego samo "do koljena". Državno odvjetništvo daje stvarno jadnu sliku kad prezentira samo svjedoke koji su svojim djelovanjem jednako potvrdili da su kriminalci kao što je to i Sanader. Krali su svi, i ne vjerujem da je Mravak baš krao samo da bi davao nekome. Više je vjerojatno da se je i sam dobro omastio svojim mešetarijama. Kako to da se Bajić ne pita od kuda je došla sva ta imovina, pokretna i nepokretna, koju Mravak i njegova obitelj imaju. Jedno je sigurno - od same plaće sigurno ne, a ne vjerujem da su imali i milijunske (u eurima) vrijednosti iz nekakvih nasljeđa. Lopova možeš i te kako privesti pravdi na izjavama drugih lopova, no zabrinjavajuće je kada te istrage provodi isto lopovi.

VL
Avatar pf
pf
10:59 11.09.2012.

HaDeZe mafijaši.....

VL
CH
chemica
11:07 11.09.2012.

Kakva "prekrasna" glava...Takve ne rastu u civilizaciji već samo među poskocima i crnim udovicama. Zlo koje nam je uništilo domovinu. Veliki hrvati i još veći katolici s ogromnim glavurdama.

VL
ST
stevica
08:14 11.09.2012.

Mravak: Jarnjak me ucjenio smjenom......... Pa zar jarnjak nije cijelo vrijeme govorio isto kao i ostali za crne fondove: nisam znao,prvi put cijem o tome,nemam pojma ili seks koji kaze ,,to je djelo jednog mangupa i blagajnice,ili skojevka koja rece ,,hdz-i nije bio potreban crni fond jer je imao clanarinu ,, ili krkanmarko u predizbornoj kampnji,,zasto se to sada potencira i zna se od koga to dolazi,,.... Svu tu bandu treba uhapsiti,a kriminalnu organizaciju pod hitno zabraniti,takve lopove nemozes naci ni u kongu i mekcickoj narko bandi zajedno da se udruze.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.