Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele pokrenuti građansku inicijativu

Most traži da se u temeljne ugovore Unije unese kršćanska baština

22.05.2024.
u 13:13

Vjera mora ostati osobni izbor svakog pojedinca, a Crkva odvojena od države, ali kulturološka podloga Unije treba biti jasna kako bi se izbjeglo daljnje zablude multikulturalizma koji je destabilizirao Europu, kažu u Mostu

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
13:56 22.05.2024.

Nisam glasao za Most jer oni su nedefinirana skupina. Ali u ovom slučaju ,dajem im potporu.

Avatar MicroCube
MicroCube
13:57 22.05.2024.

Slažem se. Krščanstvo je temelj Europe. Ja sam ateist. Medjutim, 2000 godina Michelangela, Bocaccia, Galilea itd.... Newtona... stvorilo je Krščanstvo. Prije svega, katolici i protestanti. Sve odbaciti poradi male Grete i zelenih agendi je blesavo.

LE
Levanto
14:10 22.05.2024.

Nažalost, prije tridestak godina ondašnja politička elita je odbacila prijedlog pape, Ivana Pavl II , da se u evropske dokumente unese kršćanski nastanak Evrope. To treba pod hitno učiniti i zato puna podrška Mostu. Biti će ih opet protiv, aliali neka se sjete dokumenata ISILA I al Kaide, kako osvojoti Evropu. Upravo ovako. Izbjeglicama. I Evropa će pasti bez ispaljenog metka. A papi bi poručio da naptavi katolicku crkvu u Teheranu za katolike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije