Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova afera
Povratak na članak

Mladineo traži smjenu ministrice Holy i broji grijehe S. Kalambure

Želio sam pomoći S. Kalamburi pa je nisam ni prijavio DORH-u. A ona je bila vrlo arogantna voditeljica projekta, tvrdi Mladineo

Komentari 26

OB
-obrisani-
09:58 24.04.2012.

24.04.2012. u 09:40h samuel je napisao/la: pravi se javlja, kako stvari stoje do kraja života će biti u zatvoru... **************** . a onda je malo i dobil................sramota tako mala kazna ....za takvu pljačku

VL
BS
bstrabi2
09:33 24.04.2012.

Šta ta stara senilna napast?Hoće od te mlade Holy.Već je vrijeme da mladi vode brigu .Tko opče treba tu staru đukelu slušat....

VL
NE
neverane
09:33 24.04.2012.

Svi su umočeni u bezakonje.Bez iznimke i nikome ne vjerujem da na položaju nije posegnuo u naš džep.Zemlja bezakonja i najtežeg oblika korupcije i otimačine državnog,tj.našeg novca.

VL
SA
samuel
09:40 24.04.2012.

pravi se javlja, kako stvari stoje do kraja života će biti u zatvoru...

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:47 24.04.2012.

Zanima me kako je dotična gospodja izvadila na sudu potvrdu da se protiv nje ne vodi kazneni postupak. Hm mi se vidi da bi ovdje i ministar MILJENIĆ ima posla ili barem nekakva unutarnja kontrola. Predsjedniće Josipoviću sječate se dada ste kod prisege rekli \"neću se umoriti .... za PRAVDU\" Idemo delati kako kaže BANDIĆ.

VL
Avatar MK
MK
09:55 24.04.2012.

\"Ministrica Holy proteklih je dana branila imenovanje S. Kalambure na čelo Fonda tvrdeći da ima informaciju da će optužnica biti odbačena, no da to još nije učinjeno jer je sutkinja na bolovanju.\" Strava da je takva izjava uopce moguca. AA tko je to odlucio? Mozda CK SKH? Ako i bude tako - kako da vjerujemo da to nije radi pritiska na sudstvo? Fuuuuuuj YUkurikavci!

VL
KV
kvakva
10:02 24.04.2012.

Ima li ikoga u Hrvatskoj tko nekon Kalambura slučaja vjeruje ministrici Holy? Nezavisno od mišljenja gosp. Mladinea i mogućeg kriminalnog ponašanja gosp. Kalambure, ministrica Holy nije smjela zaposliti gđu. Kalamburu (kao što izjavljuje i predsjednik Vlade Milanović, ali ne poduzima ništa) - svima je jasno da osoba pod kaznenom istragom ne može biti šef državne agencije (pa makar za smeće). A kad je još ministrica Holy dodala, da očekuje određeno rješenje od sutkinje na bolovanju? Sve u svemu, zaključuje se da je to određeno rješenje od sutkinje na bolovanju - naručila upravo ministrica Holy! HDZ može trljati ruke, imaju još boljeg nasljednika na vlasti...

VL
M1
Marko 1970
10:07 24.04.2012.

Cini mi se da je simpaticna dakerica jedna od ozbiljnijih rupa u vladi, ponasa se ko Alisa u zemlji cudesa.

VL
MY
myka
10:07 24.04.2012.

Čim netko viče \"Držte lopova \" treba ga dobro pogledati...

VL
GU
Gustavo
10:16 24.04.2012.

j.... memaju više koga zaposlit, sve same lopuže po strankama...

VL
M3
Miške 3
10:16 24.04.2012.

Nisam glasao za Kukuriku koaliciju, ali podržavam ministricu Holy. Nisu važne male\"greške u koracima\" već nastojanje da nešto na bolje promijeni pa se suprostavila otvoreno močnom Čačiću ( nije podvila rep.) Dajmo joj malo vremena.

VL
Avatar jwayne
jwayne
10:31 24.04.2012.

Zar ovaj nije optužen i osuđen? Kako još nije u zatvoru? Kako može dobijati medijski prostor? Kako on može nekoga optuživati? Ovoga ima samo kod nas. Ne želim braniti Kalamburu!

VL
SA
Savjest
10:48 24.04.2012.

Brzim legalizacijama nelegalno izgrađenih objekata stanje prostora gradova i naselja, a posebno prometna i komunalna infrastruktura, još će se više pogoršati. Dakle, imat ćemo i dalje «kola ispred konja» na području izgradnje gradova i naselja sve dok se promet uu njima potpuno ne zaguši (pogledajte samo gradsku četvrt Podsljeme u Zagrebu!)

VL
SA
Savjest
10:49 24.04.2012.

Ne znam treba li Ministrica Holly dati ostavku ili ne, no ona me razočarala u svezi s mojim upozorenjima o lošoj politici izgradnje u Hrvatskoj za vrijeme HDZ-ove Vlade gdje se forsirala stambena i poslovna izgradnja, a infrastruktura ostavljala za «ad Kalendas Graecas». Stekao sam dojam da je ona tada previše vodila računa o tadašnjoj Ministrici Matulović-Dropulić. No, očigledno je da ja «moram predati ostavku» sa svojim inicijativama, jer nova Vlada na tom području nastavlja politiku bivše Vlade, Ministrica se više ne bavi izgradnjom već zaštitom okoliša, a moje upozorenje aktualnom Ministru Vrdoljaku ostalo je bez učinka, jer njegovo ministarstvo nije u stanju taj problem riješiti, budući da je izgradnja komunalne infrastrukture po Zakonu o komunalnoj izgradnji u rukama lokalne uprave (to je otprilike odgovor gđe Ane Mrak-Taritaš).

VL
TM
tesla moj ponos
11:00 24.04.2012.

Ovo je moguće samo u Hrvatskoj. Ubojice ostali kriminalci se međusobno poubijaju i presuđuju bez presuda jer dorhovci tolikom brzinom rješavaju predmete da ih ulica deset godina prije riješi. DORH-u ne preostaje nego predmetima poželiti - zastaru ! Ili prirodno - a/a !

VL
DU
Deleted user
11:08 24.04.2012.

Kao što Holy ima doživljaj Kalambure kao poštene, tako i ja imam pozitivan doživljaj Mladinea. Mirela Holy se stavila ispred suda i odredila svoju istinu - da je Kalambura na mjestu. I zato je treba razriješiti jer je dokazala da je nedorasla poziciji na kojoj se našla.

VL
OS
osica
11:12 24.04.2012.

\"kukuriku- nema dovoljno ljudi i zato na mnoge pozicije postavlja \"suspektne osobe za koje se vodi neki postupak\". Ovo je već ne znam koji put - brane ih pred javnošću, umjesto da \"puste da institucije odrade svoj posao\". Zapravo jepravo je sve skupa prilično jadno. Ako si \"podoban\" nisi mogao griješiti - što jednostavno nije istina.

VL
JO
joshua
12:49 24.04.2012.

Mislim da malog čovjeka više od svega boli drskost i debela koža tipova kao što je Mladineo (a na tisuće ih je među nama nažalost), kojima je savjest mirnija nakon što su godinama krali desetke milijuna eura naših novaca nego meni nakon što sam vlastitom djetetu utajila rebro njegove čokolade (kupljene mojim novcem). On nas još drsko gleda u oči i smješka se.

VL
EN
ENTUZIJASTA
12:55 24.04.2012.

No,ali zar baš nitko od stotina tisuća nezaposlenih nije sposoban za to radno mjesto kao ta Kalambura??!-samo snobizam i elitizam!!

VL
ĆA
ćaćaća
13:10 24.04.2012.

drugarica dolly je sva prirodna:))

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.