Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađe na ljetovanju

Mladi Zagrepčani ukrali 10 kg kulena, pršuta i salama

pršut
Arhiva VL
26.07.2010.
u 13:36

Salame bi trpali u kolica supermarketa poput normalnih kupaca, a onda bi ih premjestili u hlače i majice.

ŠIBENIK - Dvojica mladića iz Zagreba, 22-godišnjak i njegov dvije godine stariji prijatelj, pokrali su s polica trgovačkog centra Plodine u Šibeniku oko 10 kilograma raznih suhomesnatih proizvoda, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad obojicom Zagrepčana osumnjičenim za kazneno djelo krađe na štetu tvrtke Plodine u Šibeniku. Policajci su nakon dojave iz Plodina pronašli dio ukradenih salama, pršuta i ostaloga suhog mesa, dok je dio ukradenog plijena s odjela suhomesnatih proizvoda nedostajao (vjerojatno je pojeden). Pronađene salame vraćene su trgovcima iz Plodina.

Inače, kako doznajemo, kradljivci salama su se u trgovačkom centru ponašali kao normalni kupci: pršute, kulene i ostalo trpali bi u trgovačka kolica. No onda bi se odvezli u dio supermarketa u kojem po njihovu mišljenju ne bi bili vidljivi nadzornim video-kamerama, pa bi tamo iz kolica prebacivali robu u svoje hlače i majice. Odjeće "popunjene" suhim mesom prošli bi blagajnu kupivši nekoliko sitnih artikala te bi se zaputili prema svojem automobilu na parkiralištu ispred supermarketa Plodine u šibenskom predjelu Njivice. No trgovkinje su ipak primijetile da se mladići čudno ponašaju te da imaju neobičan oblik odjeće, pa su ih prijavili policiji.

Policiji su zorno opisali automobil kojim su se kradljivci salame odvezli, pa su ih policajci pronašli nešto kasnije u Vodicama gdje ljetuju, a kod njih i dio ukradenoga sušenog mesa.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar freen
freen
14:05 27.07.2010.

eto ti,Zagrebčani na moru

OB
-obrisani-
15:18 26.07.2010.

To je naša omladina

OB
-obrisani-
14:08 26.07.2010.

Mladi Zagrepčani su se ugledali na one starije ili utjecajnije na vlasti. Treba se snači, treba se zbrinuti i treba biti inovativan jer ipak je to zapadno balkanski zavičaj..Lijepa zemlja 200 bogatih familija i svakako posebna po inovativnome zbrinjavanju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije