Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'a ne zbog ekonomskih razloga'

Neurokirurg Štimac: Mladi odlaze jer u Hrvatskoj nema reda i pravde

dinko štimac
Foto: sreenshot/HRT
22.02.2016.
u 10:39

Štimac je liječnik koji je pacijentu u Rijeci ugradio umjetni kralježak napravljen 3D printerom

Ostajem u ovoj državi radi mog djeteta. Mladi ljudi ne odlaze iz Hrvatske iz ekonomskih razloga - odlaze jer u njoj nema reda i pravde. Naš je sustav previše korumpiran. Da se mogu vratiti u ranije godine i ja bih sigurno ostao u SAD-u, izjavio je u Studiju 4 HRT-a prof. dr. Dinko Štimac, jedan od najpoznatijih svjetskih neurokirurga svijeta.

Štimac je liječnik koji je pacijentu u Rijeci ugradio umjetni kralježak napravljen 3D printerom. Sudjelovao je i na složenoj operaciji mozga po 3D modelu, također prvoj takvoj u svijetu. 

U emisiji je detaljno objasnio kako je pacijentu ugradio 3D vratni kralježak i koja je prednost akrilatnog 3D implantata od onih od titana koji su se koristili ranije. Kazao je kako im se svakodnevno javljaju pacijenti iz inozemstva koji bi se u Rijeci operirali.

 

Komentara 12

BA
balic
11:40 22.02.2016.

Ma tko bi to rekao a domoljubi dosli na vlast. :)

R0
R00kie
11:29 22.02.2016.

bude nam bolje svima sada kada je princeza promijenila biste na pantovcaku...to ce smanjiti nezaposlenost

KA
KaNiDora
11:35 22.02.2016.

TOČNO - nema druge istine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije