Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će odlučiti

Mladen Bajić: O Višnji Lončar odlučit ćemo već sljedeći tjedan

'10.12.2010., Osijek - Predsjednik Ivo Josipovic boravi u gradu povodom obiljezavanja trideset i pet godina Pravnog fakulteta. Mladen Bajic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
12.10.2012.
u 10:11

Ispitujemo sve okolnosti i ovisno o utvrđenim činjenicama donijet ćemo odluku, kazao je Bajić.

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić rekao je danas novinarima da je još prerano za odluku o statusu Višnje Lončar, njegove zamjenice čiji su suprug i sin u srijedu privedeni s još deset osoba zbog sumnje u korupciju na zagrebačkom Medicinskom fakultetu. Korupciju na tom fakultetu više su mjeseci istraživali Ravnateljstvo policije i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a nakon što je Višnja Lončar doznala da je jedan policajac upozorio njezinu kćer da joj prisluškuju oca, ona je slučaj i prijavila.

– Još je prerano za odluku. Jedino što mogu reći jest da ispitujemo sve okolnosti i ovisno o utvrđenim činjenicama donijet ćemo odluku – rekao je Bajić, a na pitanje kada će donijeti odluku odgovorio je: "Brzo, brzo, idući tjedan."

>>Korupcija na Medicini: Bajićeva zamjenica je čista

 

 

 

Komentara 9

DO
doktorica
10:48 12.10.2012.

a kolateralne žrtve su neki studenti kojima kao ne ide baš sa anatomijom.....

PK
PODLOŽAN KORUPCIJI
12:46 12.10.2012.

Hoćemo zapovjednu odgovornost!

UN
U načelu
10:43 12.10.2012.

Državni odvjetnik koji obmanjuje javnost i radi nečasne poslove zaslužuje samo jedno.....-ostavku i PROCES!!!! Gospodine Bajiću pa nismo baš svi slijepi kako vi to očekujete....zamislite se malo nad svojim postupcima Mr.Hurrem!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije