Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ina - Mol
Povratak na članak

Mišetić odgovorio Karamarku: Evo koliki su troškovi u arbitražnom postupku

Karamarko je poručio kako nije zanemariv podatak da svake godine skupo plaćamo odvjetničko društvo koje zastupa Republiku Hrvatsku u postupku arbitraže.

Komentari 65

Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:56 12.05.2016.

Sve to plaća napaćeni i opljačkani HR narod...

VL
BE
berogrga
18:47 12.05.2016.

Kotromanović, Žužul, Mišetić, Milanović, ovu ekipu samo puno dolara može spojiti. Objavite studiju koju su za potrebe londonske arbitraže, u sporu INA-MOL oko upravljačkih prava, porezni obveznici platili 11 milijuna kuna! Studiju su izradile tvrtke Oil and Gas Consultants Ltd. te tvrtka AT Karney, obje iz Londona i obje u vlasničkom udjelu imaju hrvatskog konzultanta Jasminka Umičevića koji je autor studije koju je odvjetnički tim pri arbitraži proglasio beskorisnom za svoje poslove, nakon čega ju je bivši ministar Vrdoljak proglasio tajnom. Vrdoljak bacio milijune odnosno spremio milijune u džep i nikom ništa. Tu su i Mišetić i Žužulu, oni preko Patton Boggsa predstavljaju hrvatsku vladu. Na njihov konto u Washingtonu iz Hrvatske svake godine sjedne 5 do 10 milijuna$. Koliko love ide u džepove Milanovića, Vrdoljaka i Kotromanovića koji su im sredili taj posao možemo samo nagađati. Nedavno je Žužul htio zaposliti Kotromanovića u Americi da mu vrati dug pa odustao u zadnji čas jer je šema preočita, ali vjerujem da je Kotromanović dobio dio svog kolača.

VL
ED
Edge330
18:50 12.05.2016.

Zasto je ovo izvanredna vijest? Ovi novinari u 21. stoljecu su skrenuli s kursa, valjda su zrtve mobinga na poslu. Nije nesto u redu s VL-om u zadnje vrijeme.

VL
DU
Deleted user
19:47 12.05.2016.

Ja ne znam pročitati te brojke. Broj ispred zareza označuje cijeli broj, a iza? S ovim točkama? Ivan Halar, bi li vas ruka zaboljela da pišete onak kak se u hrvatskom treba pisati, točka, razmak, a zarez za decimalne brojeve?

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
20:06 12.05.2016.

Mišetiću što ako arbitraža potraje 5,8 ili 10 godina i Hrvatska izgubi.platit će MOL-u milijarde kuna odštete a vama desetke milijuna dolara.ako ste sigurni da će te dobiti radite na postotak i uzmite svoj dio kad ga naplatite.predloži to svojim patrnerima u Patton Boggsu pa nam pošalji pisani odgovor.čisto da vidimo koliko ste sigurni u tu pobjedu.

VL
LU
lukivoda
18:58 12.05.2016.

ovim kunopijama advokatskim je sve sića ja bi im naplatil svaku kunu kad spuše parnicu pa se nebi toliko bahatili

VL
JO
jozomali
21:02 12.05.2016.

Što je s autorom teksta? zarez ide za decimale! jeli pohađao ikad ikakvu školu? Mogao je prepisati, Mišetić je to bar pismeno dobro sastavio!....ali praviti se pametan....e to se izgleda mora!

VL
TH
than
02:16 13.05.2016.

Briga njih, Zadnji puta su se ovce dignule kod 101-ice. Od onda bleje pa da im i uvale pdv od 35%. Branitelji su promasena prica, jer su gori i od partizana postali. Partizani su mogli samo sanjati takva prava. Ovdjee je jedina opcija pobjeci sto dalje, jer sto vise radis to te vise porezno ****.... Ups...

VL
HK
Hdz_kriminalci
06:53 13.05.2016.

Zasto placat odvjetnike kad Karamarko to moze dogovorit tik tak...

VL
JE
Jednakost
08:15 13.05.2016.

U ovoj se korptivnoj aferi HTV sa "Obrvom" kao ravnateljem poazao kao izdajnicka organizacija u sluzbi kriminala. Gori ste nego oni u Sjevernoj Koreji, sramite se vi turbo-laznjaci.

VL
Avatar MK
MK
23:34 12.05.2016.

...nije pitanje koliko košta odvjetnik, pitanje je koliki je "rizik" da Hrvatska izgubi arbitrazu? ...polazeči po tuzbi i prvostupanjskoj presudi u Hrvatskoj, hrvatska dobiva 100% - polazeči po tome kako se sam postupak od pokretanja istrage pa do prvostupanjske presude Sanaderu odvijao, bojim se da je rizik za Hrvatsku prevelik. Ko će snosit odgovornost ako Hrvatska izgubi arbitrazu (to je pitanje koje je Karamarko trebao postaviti)? No ako Hrvatska dobije arbitrazu - Karamarko će imat što svojoj bazi objasnit kako je došlo do krive procijene. MOST i SDP i HNS se prave kao da rizik za arbitrazu nema - a ja mislim da j rizik velik. Preostaje nadati se.

VL
AG
Agricola
22:53 12.05.2016.

Mišetić se nedavno osramotio kad je rekao da je sudac Antonetti dosudio UZP za Herceg-Bosnu i iz tog podatka je vidljivo da je to trećerazredni fiškal,a Kehoe i Akhavan šestorazredni, iz čega je jasno da je Gotovina oslobođen političkim talom, i to sudjelovanjem Patton Bogsa u subverzivno sabotiranoj tužbi za genoid protiv Srbije, i za arbitražu INA-MOL u Londonu. Ivanković ovdje piše o Washingtonu i Ženevi. To nema veze, trag prljavog novca vodi nas u Haag i London.

VL
RA
Rad
07:47 13.05.2016.

Staro pravilo: što jedan idi.t napravi, poslije 100 pametnih popravlja, trudi se, svađa, gubi živce. E moj pohlepni Ivo...

VL
CI
cinbenik
03:58 13.05.2016.

A koliko ce u svemu tome zaraditi gospodja Kara Marka?dobro sada se Kara Marko samouskljucio ko fol.....,a nicim negarantira jedini oresednicki kandidat stranke,da mu nece ici na ruku HDZe stozeri i poslusnici,da mu se nebi i ovaj brak raspao.

VL
DU
Deleted user
07:23 13.05.2016.

Da nije ćaća Ivo napravio s.anje, ovi ne bi dobili ni lipe, a ćaći nitko ništa ne može. Još će mo i njemu platiti odštetu za pretrpljenu bol. Od ćaće je sve počelo.

VL
MA
MarkoKosmicki
07:52 13.05.2016.

a jeste sviametni

VL
PR
Protivcenzure
15:24 13.05.2016.

troškovi su manji od troškova "savjetovanja" karamarkove žene!!

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:57 13.05.2016.

Hrvatski sluganski sitnobezubi narod je navikao da ga se pljačka na rođene oči na koje i dalje gleda ružičasto. Hrvatima ništa ne smata. Njima je sve do mora ravno. Ovaj narod ionako živi u nekoj drugoj sporednoj dimenziji i sve što mu se događa kao da se događa Marsovcima. Teška hrvatska rak-rana zvana političari njima su i dalje domaće zvijezde u političkoj HR sapunici koji se smjenjuju s ponekim novim likovima ali istim bestijalnim i rušilačkim scenarijem. Svaki dan gledaju i slušaju kako im ovi o glavi rade ali reakcija ni na vidiku. Rasprodaja državnih dobara se nastavlja, političari bezočno u oči lažu punih usta o domoljublju, brizi za svoje građane i njihovu dobrobit dok ih u zbilji posve uništavaju. Kad će, i da li ikada, ovaj narod progledati na svoje oči ?

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
09:51 13.05.2016.

Odvjetnika Mišetića je angažirao Zoka i njegova Vlada i to mi je od starta bilo nevjerojatno! Zašto je Mišetić "skočio" kao podpaljen? Pa odvjetnici obožavaju ovakove nepotrebne sporove, traju godinama a donose sigurna primanja, bez nekog osobitog truda. Odmah u dogovor, koja arbitraža! Pa iole upućeniji znaju da je RH gubi! Pitajte nekadašnjeg direktora INE g. Šterna! Njega je Račan 2000.g. "pomeo" u trenu uz još par stotina ključnih ljudi u INI!

VL
MA
MarkoKosmicki
07:55 13.05.2016.

a jeste svi pametni ovaj narod moze biti miran ùz toliko pmetnih buducnost nam je neupitna

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.