Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvave orgije

Miroslav Tomas: Nisam kriv za smrt svog brata blizanca

miroslav tomas
Foto: Facebook
1/5
03.01.2013.
u 21:20

Omiljeni u susjedstvu: 
Bez obzira na način života koji su vodili, to su pametni dečki.

Miroslav Tomas ostaje u jednomjesečnom istražnom zatvoru, osumnjičen da je u prvim satima ove godine ubio 31-godišnjeg brata blizanca Vedrana. Jednim snažnim ubodom noža u prsa teško mu je ozlijedio srce i pluća pa je Vedran Tomas iskrvario na podu njihova stana u Ogrizovićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci.

Oružje na vještačenju

Na vještačenje je poslan pištolj koji je, utvrdila je policija, Miroslav Tomas ilegalno nabavio, a iz kojeg je u novogodišnjoj noći, dok je u stanu još bilo veselo, pucao. Iz istog je oružja hitac ispalila i Dolores D., djevojka pokojnog Vedrana koja je posljednjih godinu dana živjela s braćom, imajući seksualne odnose s obojicom. Ta 23-godišnjakinja je, prema onome što je kazala, pucala jer Miroslav nije htio zvati Hitnu pomoć pa je oružje dograbila da bi ga primorala da to učini. Osim pištolja, na vještačenju je i više noževa pronađenih u stanu te računalo na kojem su navodno pohranjene snimke orgija koje su se odvijale u stanu gdje su braća mijenjala partnerice imajući seksualne odnose u troje ili četvero. Dolores D. za sebe je kazala da je u sado-mazo igrama s braćom bila domina te da se inače bavila prostitucijom.

Ovo nije bio prvi sukob blizanaca Tomas. Za Miroslava je dosadašnjom istragom utvrđeno da je agresivan i sklon piću, da se volio hvaliti vojničkim nožem i pištoljem. Jednom je prijavljen zbog neke krađe. U noći ubojstva, osim alkohola koji su sve troje pili, vjerojatno se u stanu uzimala i droga.

Dovodili društvo

– Poštujte moju tugu – kazao nam je otac blizanaca Mirko Tomas.

Sa suprugom Biserkom on se prije nekoliko godina vratio u kuću u Gračane, u kojoj su braća provela dio djetinjstva. Roditelji su tu uređivali staru kuću, u njoj su dočekali i Novu, no nakon ubojstva ona zjapi prazna:

– Nismo ih vidjeli od Nove godine kada ih je policija došla obavijestiti o smrti sina. Teško nam je, dečke znamo odmalena, često smo ih viđali i zadnjih godina, a kada im roditelja nije bilo u kući, dolazili bi s društvom i ostajali nekoliko noći. Što se događalo unutar ta četiri zida, stvarno ne znam. Bez obzira na takav način života, to su pametni dečki. Vedran je pisao i knjigu o povijesti Gračana pa me, jer sam ovdje starosjedilac, često dolazio nešto pitati – prepričava nam susjed iz ulice u kojoj su blizanci odrasli.

>>Miroslav i službeno osumnjičen za ubojstvo brata Vedrana

>>Nožem u srce ubio brata blizanca zbog fatalne plavuše Dolores

Komentara 35

CP
copy paste
22:35 03.01.2013.

praseca gripa ------------------- Problemi kod potenc..ovaj mislim,registracije hahahaha.Pa dobrodošla u klub večernjakovih sadomazohistčkih či(taoca).Stvar ti je kod nas,da što nas više boli i što nam je nezgodnije,to nas više privlači i idemo natrag po još.Mi jednostavno volimo kad nas večernji zlostavlja,u tome je bit,zar ne kužiš.Kakvi naslovi takva publika hahahahaha.

OB
-obrisani-
23:58 03.01.2013.

U Zagerbu je postalo opasno imati brata.

BA
bandido
21:51 03.01.2013.

bolje ljuta ko divlja svinja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije