Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trokut smrti

Miroslav i službeno osumnjičen za ubojstvo brata Vedrana

miroslav tomas
Foto: Facebook
1/3
03.01.2013.
u 12:06

Dolores, koja je u trenutku ubojstva bila u stanu, bavila se prostitucijom, neslužbeno se doznaje

Miroslav Tomas (31) nakon kraja istrage i službeno je osumnjičen za ubojstvo brata blizanca Vedrana nožem u zagrebačkoj Trešnjevci na Novu godinu. Policija je iz stana uzela pištolj koji je Miroslav ilegalno nabavio.

U stanu u Ogrizovićevoj ulici u vrijeme ubojstva bila je i 23-godišnja Vedranova djevojka Dolores D., za koju se neslužbeno doznaje da se bavila prostitucijom. Djevojka je s braćom živjela u zajedničkom kućanstvu, a prema dosad prikupljenim informacijama braća su tu djevojku "dijelila", kao i druge djevojke s kojima su se znala družiti u stanu. Sve do prije nekoliko mjeseci s njima je živjela i Miroslavova djevojka pa su se braća mijenjala za partnerice.

Dolores nije znala reći zbog čega su se braća posvađala jer je u vrijeme ubojstva bila u drugoj sobi. Miroslav, koji je u vrijeme ubojstva najvjerojatnije bio pijan i drogiran, u posljednje se vrijeme volio hvaliti vojničkim nožem i pištoljem.

Komentara 1

JA
jamanuša
21:14 03.01.2013.

da tata nije dao stan mogao je imati živu obojicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije