Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez stvaranja panike
Povratak na članak

'Naši građani moraju znati da je u pojedine zemlje rizik putovati'

I mediji i političari moraju u ovakvim slučajevima biti obazrivi i odgovorni

Komentari 39

VE
verakruz
09:11 13.08.2015.

Mi svi koji smo ratovali protiv "džihadista" u BiH znamo s kim imamo posla. Nagledali smo se mnogo odrubljenih glava i ritualnih smaknuća naših Hrvata u BiH. To što mediji u Hrvatskoj o tome ne pišu, to je "samao da se čitatelji ne uznemiruju". Sve ovo što ISIL radi danas radili su i pripadnici Armije BiH, a najviše pripadnici odreda "El Mudžahid" , koje je blagoslovljavao Izetbegović, a svi odreda su došli preko Hrvatske i to da kolju Hrvate. Zato, ni jednom muslimanu ne vjerujem. Prepuni su toplih riječi, a iza leđa drže nož.

VL
KR
krmnazabrana
08:52 13.08.2015.

Doska mi je priča o kuranu. Koji muslima se pridržava tog kurana. Točnije, svaki muslima ima svoje tumačenje kurana. Svi su oni isti počev od našim poturica još od 16 stolječa.

VL
TO
tomislav29
09:19 13.08.2015.

To odrubljivanje glava je izvezeno iz Srednje Bosne ranih devedesetih. Nažalost i ja sam stajališta da im se ne treba uopće vjerovati..jer oni se općenito drže Islama i nemaju poštovanja prema drugim vjerama i ateistima.

VL
TN
True_neutral
09:49 13.08.2015.

"Život sa sobom nosi rizike"??? Ma jesi li ti normalan? Pa rizik je, da, ako te pogodi meteorit, ili ti se na autoputu probuši guma pa se sudariš. Ovo je okrutni, monstruozni, zvjerski zločin na nevinim civilom! Ako su muslimani tako suživljeni sa Kuranom, i poštuju druge vjeroispovjesti i narodnosti, pa što se onda ONI ne bore s militantnim ekstremistima koji su nazivno pripadnici njihove vjere? Nego, oni to kao ne odobravaju. Ma daj... Zamisli da se pojavi ekstremna organizacija Jehovini svjedoci 3.0 i otimaju ljude, i javno im odrubljuju glave? Što bi kršćani trebali reć? Ma ne, sve je ok, to su samo neki ekstremisti... Je, lako je tako, dok ti nije brat, otac ili prijatelj. Tomislav Salopek je mogao biti bilo tko od nas!

VL
MA
maklin
08:40 13.08.2015.

Potpuno se slažem da svatko mora razmisliti kuda ide, svi koji idu u rizične države to i znaju gdje je idu. Morate sami znati da ste prihvatili taj rizik. To je čista logika 1 na 1. a u Europi i zapadnom svijetu ima dovoljno posla ako idete van raditi.

VL
ER
Erazmo
10:39 13.08.2015.

Nevjerovatno kako se ovdje siri mrznja i pokusava prebaciti odgovornost na civilizirane krscanske drzave!!! Muslimanski militanti i njihovi istomisljenici zlorabe i Hrvatski medijski prostor za najgoru mogucu promidbu!

VL
DU
Deleted user
10:08 13.08.2015.

Na stranicama Ministarstva vanjskih poslova trebali bi dobiti uvijek ažurirane obavijesti za putovanja o stanju u pojedinim zemljama a naročito rizičnima. Međutim, informacije koje se tamo nude stare su, nisu detaljne nego općenite i univerzalne.

VL
MA
malaplava5
09:51 13.08.2015.

cemu odrubljivanja glava pobogu pa da je ne znam odakle poteklo ne moze bolesnije i degutantnije biti ! uzasnuta sam od prvog dana i pratim svaku novost, kao da se zemlja otvorila kad sam procitala da je ubijen..i sama imam dvoje djece i srce mi se kida od pomisli kako ce gospođa Salopek dalje. nema pravde dok god amerika ima konce u rukama! Tomislave POCIVAJ U MIRU DOBRI ANDJELE !

VL
FR
franjo
10:56 13.08.2015.

Rizik je stvarno ići u sve islamske države . Da, i u Tursku također . Preko Turske idu svi EU islamisti u Siriju i Irak , a isto muslimanske Tzv. Izbjeglice preko Turske u Grčku! Zašto političari nesmiju da kažu istinu da je sve to inscenirano od svih islamskih država. Jednostavno se želi EU islamizirati. Jer što nije uspjelo osmansko carstvo da sa otvorenim ratom zauzme , to se radi danas na ovaj način!

VL
MA
malaplava5
09:51 13.08.2015.

cemu odrubljivanja glava pobogu pa da je ne znam odakle poteklo ne moze bolesnije i degutantnije biti ! uzasnuta sam od prvog dana i pratim svaku novost, kao da se zemlja otvorila kad sam procitala da je ubijen..i sama imam dvoje djece i srce mi se kida od pomisli kako ce gospođa Salopek dalje. nema pravde dok god amerika ima konce u rukama! Tomislave POCIVAJ U MIRU DOBRI ANDJELE !

VL
MA
Malenkost
11:16 13.08.2015.

Iz vijesti je opce poznato koje su regije opasne. Zdrav razum izgleda da je rijedi nego sto ovi "Psihijatri" misle. Slike s ovim Koljacima s nazem u ruci kruze kroz medije vec godinama bez da su se psihijatri nakostresili ili poslali ostre kritike. Da ovaj jadnik je otisao trbuhom za kruhom jer u HR nema niti ce biti uvijeta za zivot. Analizirajte Gospodo Psihjiatri kako su se mogli dogoditi Sanaderi, Vidosevici .... . A koje su posljedice neznanja HR Elite ostvariti na tlu HR zivot na nivou srednjeevropljana.

VL
DU
Deleted user
11:05 13.08.2015.

Hrvatima ostaje samo da biraju ili da ostanu u Hrvatskoj pa da ih političari ponižavaju i pljačkaju ili da riskiraju da ih netko ubije. Ili da odu u Kanadu da ih se tamo ponižava. Eto na što smo spali mogli smo ostati u Jugi isto bi nam bilo samo što ne bi razni vozači viličara i kamiona bili na vlasti.

VL
PA
pahulja
00:55 14.08.2015.

Molim, vec se ponasate kao zapadna Evropa. Pa jel vidite Francusku? To je Islam! Islam je religija zla!

VL
RA
rajmar
11:53 13.08.2015.

Ne pljujte po Hrvatskoj,pa nitko nije otišao odavde da zaradi za kruh,nego da zaradi za kuću,auto,školovanje djece,vikendicu,i sve stečevine moderne civilizacije.A kruh se može u Hrvatskoj i zaraditi i dobiti besplatno.Nije mi jasno da te se može oteti,pa bježi čovječe,pa bolji je metak nego nož.

VL
MK
majka Kozara
10:59 13.08.2015.

ne zagovaram nasilje i terorizam.....ali nijedan čovjek se nije rodio kao terorist ili ubojica....takvog su ga napravili drugi ljudi....politike...države....sredine u kojima živi ili je živio..........dakle sjetite se što je NATO radio po bliskom istoku....koliko su nevinih ljudi, žena i djece pobili...i to uz cinične isprike da su pogriješili ili da su imali pogrešne informacije....

VL
Avatar mliniski
mliniski
11:02 13.08.2015.

"rizik putovati" a zašto je onda vrla gospođa išla u Avganistan "vući vraga za rep".

VL
AN
anticenzura
11:14 13.08.2015.

Amerikanci imaju drzavni deficit 18 triliona dolara, citava planeta 40, oni sami pola. 300 miliona Amerikanca trosi kao 6,7 miliardi dusa. Svi moramo ratovati za njih, da bi oni mogli zivjeti 5 puta vecim standardom nego sto si realno mogu priustiti. Ovaj narod moze puno pojesti, mislim da je doslo vrijeme da medjunarodna zajednica okrene plocu, i da gleda sebe, prije no sto nas ova gospoda zive pojedu.

VL
IV
Ivan2706
10:33 13.08.2015.

Molim naše drage hercegovce da ne siju mržnju po portalu. To što ste vi na čelu sa dragim Šuškom smaknuli Blaževića i započeli rat s muslimanima, ostavili na cijedilu hrvate u centralnoj Bosni, stvorili tkz. Hercegbosnu u kojoj ste do samog kraja rata trgovali sa srbima dok smo mi krvarili.... Dečki iz 4. jako dobro znaju koliko je HVO iz Hercegovine teško prihvaćao da sad moraju ratovati do jučerašnjih saveznika i poslovnih partnera kad se krenulo na Glamoč, Grahovo...

VL
HR
Hrvatskalatinica
08:33 13.08.2015.

te zemlje su irak,sirija,tunis,libija,egipat,palestina,dakle svuda gdje amerika siri svoju demokratiju decenijama

VL
BC
bura.curba
08:35 13.08.2015.

ukrajinu, i ostale arapske zemlje,svuda tamo gdje amerika ne siri pravu "demokratiju"

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.